Anahtar Deliği - 09.09.2015

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ KAZANACAK Hakkari Dağlıca’da önceki gün askeri konvoya PKK teröristleri tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 16 askerimiz şehit oldu. Dün gün boyu vatandaşlar arasında geçen konuşmalarda ölü sayısına bakılırsa şehit sayısını

Anahtar Deliği - 09.09.2015

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ KAZANACAK

Hakkari Dağlıca’da önceki gün askeri konvoya PKK teröristleri tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 16 askerimiz şehit oldu.

Dün gün boyu vatandaşlar arasında geçen konuşmalarda ölü sayısına bakılırsa şehit sayısının daha fazla olduğu telaffuz ediliyordu.

Bunu düşünmek bile istemiyoruz.

Kalleşlerin gündemi değiştirme oyunudur, algı yönetimidir dedik, inanmadık.

Genel Kurmay’ımızın açıklamasıdır esas olan.

Dün de Iğdır ilinde polis servisine saldırdı kalleşler, 14 polisimizi şehit etti.

Iğdır 7 Haziran seçimiyle birlikte PKK terörünün etkisine girdi, onun için bu il üzerinde etkinliklerini kanıtlayıp duyarlı halkı sindirmek için bu ilimizde daha çok eylem yapıyorlar.

İki saldırının ardından Türkiye’nin tüm illerinde vatandaş eylem yaparak, PKK hainlerine kinlerini kustular.

Bu birliktelik sayesinde bu kalleş savaşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti kazanacak ve bu kutsal topraklar üzerinde tek bir kalleş PKK’lı kalmayacaktır.


“ARALIK KONGRESİNE DOĞRU” 2. SAYFADA


 
ARALIK KONGRESİNE DOĞRU

Trabzonspor olağan genel kurulu Aralık ayı içinde toplanacak.

Başkan İbrahim Haciosmanoğlu’nun yeniden aday olacağı genel kurulda, seçilme şansı bulunmuyor.

Çünkü, Haciosmanoğlu’nun Başkan olarak devam etmesini istemeyen delegelerin ezici bir çoğunlukla genel kuruldan galip çıkacağı, bunun için tek bir aday üzerinde anlaşma sağlanması noktasında yönetime muhalif kesimin anlaşmaya vardığı biliniyor.

İsmi geçen başkan adayları arasında eski başkan adaylarından Muharrem Usta’nın toparlayıcı rol üstleneceği, Haciosmanoğlu’na karşı Usta’nın destekleneceği konuşuldu, bu yönde çalışmalar bile başladı.


“PİYASALAR ÇOK GÜVENSİZ” 3. SAYFADA

PİYASALAR ÇOK GÜVENSİZ

Gün akşama kadar televizyonları izliyoruz, piyasada ziyaret ettiğimiz,  konuştuğumuz insanlara kulak veriyoruz, piyasa olup bitenleri iliklerine kadar algılamış ve en kötü olumsuzluğu üstlenmiş.

Erken seçimin bile kısa vadede çare olmayacağı, piyasanın ateşini düşüremeyeceği konuşuluyor, piyasada olan herkes kendine göre pozisyon almış ancak, söz birliği etmişlik hakim.

Seçimden tek başına iktidar bekleyenler çoğunlukta, bu çoğunluk tek başına iktidarı çıkarmak için seçimde aynı eğilimde oy kullanıp kullanmayacağı belirsiz.
   

“ARAPLAR PAZARLIĞI ÖĞRENDİ” 4. SAYFADA


ARAPLAR PAZARLIĞI ÖĞRENDİ

Arap turistler bu sene turizm sezonunu erken sonlandırdı.

Bu zamana kadar Arap bölgesinde yer alan ülkelerde okullar kurban bayramı tatilini okullar tatil olarak kutlarken, bu sene kurban bayramı gelmeden okulların açılmasına karar verildiği gibi bölgemize gelen Arap turist sayısında büyük azalma oldu.

Arap turistler çekildi.

Arap turizminin korunması gerektiği noktasında savunmaya geçen işletme sahipleri, Alışverişlerde Araplara kazık atanlar sayesinde, Araplar pazarlığın ne olduğunu öğrendi, şimdi tüm Arap turistler her türlü alışverişinde pazarlık yapıyor, fiyatını bildiği malda bile pazarlık yapmaya başladılar, mecbur bırakıldılar.

Trabzon piyasası için çok kötü oldu.


“LİSTE BOZULURSA CORA BOZAR!” 5. SAYFADA

 

LİSTE BOZULURSA CORA BOZAR!

Trabzon AK Parti listesinde önemli bir değişiklik olmayacağını iddia eden etkin bir partili, “Bu kural bir tek bozulursa Salih Cora için bozulur” dedi.

İki dönem 6. ve son sıradan Trabzon’dan milletvekili adayı gösterilen Salih Cora üçüncü dönem için adaylık başvurusunu yeniden yapmış bulunuyor.

Mevcut milletvekili listesinde bir isim fedakarlığa kurban giderse yerine gelecek isim kesinlikle Cora olur, feda edilecek isim ise Süleyman Soylu’nun dışında kalan isimlerden biri olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler