Anahtar Deliği - 09.08.2016

Anahtar Deliği'nden kısa kısa- 09.08.2016

Anahtar Deliği - 09.08.2016
ŞEREF MALKOÇ’UN ÖZÜR TURLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Şeref Malkoç yaptığı büyük gaf sonrası Trabzon’a geldi.
Trabzon’da Ortahisar Başkanı Temel Altunbaş ile demokrasi nöbetine katıldı.
SP’nin eski Trabzon il başkanı yeni Ak Partili Ömer Topaloğlu ile bazı teşkilat ve mahalleleri gezdi.
Sorulan sorulara cevap verdi.
MHP lideri Devlet Bahçeli’ye söylediği sözlerin çarpıtıldığını kendisi üzerine linç kampanyası düzenlediklerini falan filan demiş.
Hala insanları kandırmaya çalışıyor.
Orda kamera kaydı var!
Orada dalga geçtiğini gösteren kendin var!
Daha neden uğraşıyorsun?
Cumhurbaşkanı Erdoğan özür dilesin dedi.
Canlı yayında hemde.
Senin de gidip özür dilediğini söyledi.
Kabul et hata ettin.
Zira böyle yaparsan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bile yalancı durumuna düşüreceksin.

FETÖCULARI KORUMAK!

Trabzon’da gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonlarında kulislere ilginç bir bilgi geldi. Trabzon Polisinin 15 Temmuz’dan beri uyumadan yapmış olduğu başarılı operasyonlar sırası Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne gelince bir anda birkaç siyasi sanki panikledi ve kendi adamlarına sahip çıkma telaşına koyuldular. İnşallah bizim kulağımıza gelen bilgiler biraz abardı olarak ulaşmış olsun. Yani eğer, birileri bunlar bizim adamlar FETÖ/PDY ile alakası yoktur falan diyorlar ise büyük yanılgı içerisindedirler. Hani bizden söylemesi. Bu örgütün içerisinde kripto olarak isimlendirilenler vardır. Bu adamların özelliği örgüt uyumaya çekilirken konumlarını korumak ve sonra ki gelecek evrede verilen görevi yerine getirmek. Eğer, hani duyduğumuz sadece bir iddia diye baktığımız savunma işinde böyle bir durum var ise, savunan siyasetçiye şöyle bir uyarı yapalım, yarın bu örgüt senin bugün kolladığın adam yüzünden uyana bilir. Onun için sakın ola yanılgı içerisine düşülmemesi taraftarı olarak görüyoruz.

Son olarak 15 Temmuz’dan bugüne uyku dahi uyumadan bu terör yuvalarının üzerine giden tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

ASIM AYKAN MİT’İ AK PARTİNİN ALTINI OYMAKLA SUÇLADI

Ak Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan MİT’i eleştirdi. 

Daha da ileri gidip ‘altını oymakla’ suçladı.

Bakın neler yazdı; 

BİRİLERİ AK PARTİNİNTEMELLERİNE KAZMA VURUYORGüle oynaya gelen ihtilali haber veremeyen MİT şimdi onbinlerce insan Hakkı'nda rapor düzenliyor.Bir kişinin kaderi amirinin dudakları arasında. At gitsin...Sen kendi evladını böyle memuriyetten atabilir misin?İbadet,ticaret,ihanet kesiminde birinci gurup YANIYOR.Asıl işi çeviren hainler tüymüş.FETÖ ihanet teşkilatı en büyük zararı saf insanlara verdi.Bir nesli mahvetti. Anadan,babadan,yardan ayırdı.Bu operasyonları yapanların çoğunun AK parti diye bir derdi yok.Kendilerini sağlama alma peşindeler.Tayyip beye yıllarca dua edenleri ağlatıyorlar.Kurunun arasında yaşlar YANIYOR.Bir furyadır gidiyor.AK parti bu işe derhal müdahil olmalı.Delilsiz, ispatsız, belgesiz infazlar en çok FETÖ örgütüne yarar.”
Bu mesaja gelen yorumlar da enteresan.
Bir kaçını yayınlamak istiyoruz.

Ömer Köroğlu Aynen katılıyorum vekilim çünkü yıllarca bunlara mecbur bırakıldı bu millet şim kes gitsin yok öyle birşey

Sultan Eyüp Şişman Bülent arınç, hüseyin çelik kimleri doldurdu ak parti teşkilatlarına? Her biri bir fetöş olan adamları ! Van rektörü ve üneversitesine bak silme fetöşçü van ak parti il teşkilatı da öyle..yeter artık uyumayın yeter!!!!!!

Yahya Emiroğlu Aynen öyle buna dur demeli artık.Amir memuruna zıt veya tersi ise ihbar et gitsin 17 25 aralık öncesi bu Hizmet grubuna imkanlarımız nispetinde hepimiz yardımcı olduk .Akparti içinde bu oran çok çok yüksektir.O tarihten sonra ilişkisini kesenler neden tutuklanıyor veya ihraç ediliyor.Bu günahın altından kimler nasıl kalkacak.Herkesin çoluk çocuğu var.Yazıktır ,günahtır.

Mahmut Şahintürk Özür diliyorum sayın başkanım Aynı duyarlılığı Binlerce insanın Fetö aklıyla kamudan sürülüp zorla emekliye sevk ettirilirken göstermenizi dilerdim buradan defalarca yazdım medet aradım sırf Başbakan Erdoğan'ın emrine uyduğum fetö kanallarını bulunduğum birimde sildiğim için hangi Ak partililer tarafından kapı önüne konulduk

Osman Altıntaş Ben bu feryatı anlıyamadım.Eğer fetoyla irtibatı olanlar tabi atılmalı,satılmalı.Ancak irtibatı olanlar.memuriyette, yani üniversitede diyelim ,adama oy verenler nimette , vermiyenler külfette.yani bu olmamalı.şuan türkiye üniversitelerinde enaz onca rektör var fetocu.Dekanlar istifa ettirildi.1577 dekan.Yanı hepsi.Bunların içinde çok, çok az devlette ki sayı15 i bulmaz.ne oldu.hep vatanseverler görevinden oldu.Rektörün iki dudağının arasında.oy verdinse geç.Yoksa bekle.buda hakkaniyet değil.Yök,ün sorumluluğu,vebali var.Şimdi bilmiyen herkes yapma yahu ,demek bunlar fetocu.! Bu başlıbaşına rezillik.Bizde sandıkkı devletin,yök ün bir bildiği var.Herkes incindi.Evet fetocular gitsin
Fetocuysa yargılansın.Amenna. .değilse onore edilsin,görevine dönsün.

Sultan Eyüp Şişman Ak parti kendi içindeki fetöcüleri temizlemeden hiçbir iş yapamaz..en çok fetöcü ak parti içinde yuvalanmıştır bülent arınç ve hüseyin celikin sadullah erginin tüm kadro ve atamalar8 lağvedilmeli kendileri de tutuklanmalıdır

Hikmet Nuri Aydın Asım bey biliyor anlıyor.Zulüm mağdur doğurur.Suç işleyenler elbet çeksin cezasını ama suça iştirak etmeyen sempatizan seviyesinde kalanı Düşman saflarına itmeye gerek yoktur.Bu sadece feto için değil,sağ için,sol için hepsi için geçerlidir.Asım beyin bu sağ duyulu çıkışını destekliyrorum.İnsanları hataları göstererek kazanmak yerine,geleceğe hasım tabakalar bırakmaya ne gerek vardır.!Önce vicdan,önce insan.!.

Kemal Küçükyılmaz Üniversitelere gaspla hile ve hırsızlıkla ünvan almış alçaklar ne de hoşunüza gitti.cahil bi aber veya şeref malkoç gibi bilinçli bunu yazan asım aykan beyin yazďikları...bizin hakkımızı verin ilk önce alçak acıyıcılar bize kimse acımadı....makam almak için yapmadığınız fırıldak yok...hepinizin profili açık 15,16 temmuź ve önceki yorumlarınızı silmişsiniz adi adamlar....

TRABZONSPOR BASKETİN KOÇU NEREDE?

Trabzonspor MP Basketbol Kulübü sonunda aradığı hocayı Rusya’da buldu.
Uzun bir süredir görüşmelerde bulundukları Rus Milli takımını da çalıştırmış olan koç Sergei Bazarevich ile 1 yıllık anlaşmaya vardılar.

Son olarak İtalya Seri A ekiplerinden Pallacanestro Cantu takımını çalıştıran 51 yaşındaki koç Sergei Bazarevich, 2012 ve 2013 yıllarında çalıştırdığı Krasnye Krylia takımını şampiyon yapma başarısı göstermişti. Rus Milli Takımı'nda da görev yapan Bazarevich, 2013 yılında Krasnye Krylia'ya EuroChallenge şampiyonluğu, 2014 yılında da Lokomotiv Kuban takımının başında 19 galibiyet üst üste alarak Eurocup'ta çeyrek finale yükselmişti.

Tamam buraya kadar herşey normal.
Lakin bu anlaşma yapılalı bir ay oldu.
Lakin bu anlaşma sonrası lig fikstürü de çekildi.
Yani rakipler oynanacak tarihler de belirlendi.
Ama hala koç Trabzon’a gelmedi.
Önce Amerika’daydı..
Şimdi Rusya’ymış.
E hadi ama..
Az daha bekler ise Hayri Gür’e maçları taraftarla izlemeye gelecek.
Ne dersiniz sevgili yöneticilerimiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler