Anahtar Deliği - Yomra’da üçlü yarış! . 09.05.2015

Yomra ilçesinin iki adet milletvekili adayı var, MHP’den Koray Aydın, CHP’den Haluk Pekşen, ikisi de partisinin 1. sıra milletvekili adayı.

Anahtar Deliği - Yomra’da üçlü yarış!    . 09.05.2015

YOMRA’DA ÜÇLÜ YARIŞ!

Yomra ilçesinin iki adet milletvekili adayı var, MHP’den Koray Aydın, CHP’den Haluk Pekşen, ikisi de partisinin 1. sıra milletvekili adayı.

Görünürde Yomra seçmeni Koray Aydın ile Haluk Pekşen’in dışında başka partiye oy vermemesi gerekir gibi duruyor. Ancak Yomra’daki seçmen hiç de böyle demiyor. 7 Haziran’da sandık başına gidecek seçmen çoğunlukla AK Parti’ye oy verecek.

MHP ve CHP’nin iki partinin alacağı toplam oydan daha fazlasını AK Parti alacak, Yomralı seçmen bu kadar iddialı, Tayyip Erdoğan’a bu kadar yanık olmasının sebebini açıklayamıyor ama onun partisine oy verecek.

SOYLU’YA DESTEK İÇİN GELDİLER

AK Parti Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu aynı zamanda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olması münasebetiyle arada bir seçim çalışmalarına ara verip Ankara’ya gidiyor, oradaki işlerini görüp tekrar Trabzon’a dönüyor.

Bir yandan da kendisine Trabzon’da destek verecek isimleri Trabzon’a çekiyor. Önceki gün Ankara’dan Trabzon’a eski bakan Eyüp Aşık ve eski ANAP milletvekili Avni Akkan’la birlikte dönen Soylu, bu iki kurt siyasetçinin kendisine seçim katkısı vermeleri için beraberinde şehre getirdi. Aşık ve Akkan, Soylu’nun seçim çalışmalarına destek verecekler.

ŞAMPİYONA DESTEK YAĞIYOR

Bu sezon BAL ligini şampiyon tamamlayarak önümüzdeki sezon profesyonel lig ile tanışarak üçüncü lige çıkan Yomraspor yönetimi kolları erkenden sıvadı.

Genel seçim sürecini avantaj bilen yönetim bir yandan siyasilerin tebrik ziyaretlerini kabul edip onlardan destek isterken, bir yandan da önümüzdeki sezonun güçlü kadrosunu kurmak, profesyonel ligde acemi yakalanmamak için açılım yaparak gece düzenledi.

Dün akşam Yomra Sandal Hotel’de gerçekleşen geceye Yomralı futbolseverlerin yanı sıra çok sayıda milletvekili aday adayı katılarak, destek sözü verdi. Daha önce Süleyman Soylu ela görüşen Yomraspor yönetimi almış olduğu destek sayesinde büyük rahatlık yaşamıştı.

ATAOĞLU VERYANSIN EDİYOR

Arsinspor eski başkanı Fikret Ataoğlu’nun TIR filosu var ama mutlu değil. Çünkü TIR’lar Kaşüstü’ndeki garajda yatıyor, nakliye eskisi gibi yok, TIR sayısı da her geçen gün artarak devam ediyor.

TIR sayısındaki artış bu mesleği profesyonel olarak yapanlara da darbe vuruyor. Ataoğlu, tarihi İpekyolu güzergahı üzerinde olduğumuz halde, bu güzergah Çin’e kadar bizim yük taşıma alanımız olmasına rağmen TIR’larımızın garajlara mahkum olması hükümetimizin ilgisizliğidir, böyle iktidar olmaz. Ataoğlu, Trabzon-İran transit pazarının ne zaman açılacağını da yetkililerden soruyor.

CUMHURBAŞKANI’NA MİTİNG KOMİTESİ

Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’da olacak, Meydan’da toplanacak kalabalığa hitap edecek.

Genel seçim yaklaştıkça eleştirilerin dozajını artıran aynı oranda da miting sayısını çoğaltan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon programını AK Parti Trabzon il teşkilatı, Valilik, Büyükşehir belediyesi ve kamu kuruluşlarından temsilcilerin bir araya geldiği ortak komite tarafından yürütülüyor.

Tarafsız komitenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapacağı miting ile AK Parti teşkilatının 22 Mayıs’ta Başbakan Ahmet Davutoğlu’da yapacağı miting arasında ne fark olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler