Anahtar Deliği - Boz'a ağır fatura. 06.12.2012

Balık ihalesinde bir vekil adayı. Avni Aker'de kolbastı şov neden sustu.

Anahtar Deliği - Boz'a ağır fatura. 06.12.2012

BOZ’A AĞIR FATURA

AK Parti Trabzon il başkan adayları arasında en şanslı aday olarak görülen İl Başkan Vekili Köksal Boz hakkında son günlerde cemaate yakın olduğu yönünde yayınlar yapılıyor.

Köksal Boz’u yıllardır tanırız, aktif siyasetin içindedir ve gündemde olan bir isimdir.

Paralel yapı ile direk bir bağlantısının olduğuna tanık olmuş değil.

Çocuklarının paralel yapının okullarında veya dershanelerinde olması Boz’un da aynı cemaatin mensubu olduğu anlamına gelmez.

Kaldı ki, İl Başkanı Adnan Günnar, 17 Aralık operasyonunun ardından, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partilerinin paralel yapıya karşı mücadelesini bildiği için, paralel yapıya mensup bir il başkan adayına destek verip arkasında duracağını tahmin etmiyoruz.

17 Aralık operasyonu olana kadar AK Parti ile cemaat mensubu ve sempatizanı isimlerle aralarından su sızmaz, her konuda anlaşırlardı.

Tayyip Bey bile 17 Aralık operasyonunun ardından ne istediler de vermedik, hangi işlerine yardım etmedik gibi değerlendirmeleri oldu.

Getirip de il başkanlığı yarışı arifesinde en şanslı il başkan adayı Boz’u paralelci yapıp hızarın ağzına atarak, Trabzon’daki paralelci ve sempatizanlarının, dahası AK partililerin sorumluluğunu Boz’a yüklemek büyük haksızlık.

BALIK İHALESİNDE BİR VEKİL ADAYI

MHP Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Örs, giriştiği yarışta belki beklediği oyu alamadı ama şehir onu o şehir insanını daha yakından tanıdı.

Dahası, Örs siyasete öyle ısındı ki, öğretim üyesi mesleğine dönmesine rağmen bir gün olsun vatandaşın arasından çıkmıyor.

2015 genel seçiminde milletvekilliğini kovalayan Örs, genel seçim çalışmalarına sabah erken saatlerden başlayarak devam ediyor.

Dün sabah saat 05’te, balık haline giderek her gün ihaleyle yapılan balık satışına üniversite öğrencisi oğluyla tanıklık etti, orada bulunan kalabalığın ilgi odağı oldu.

Örs’e başkan bu saatte senin ne işin var burada diyenler olduğu gibi bize senin gibi vekil lazım diyenler de olmuş.

Örs siyasete genç yaşında çizmeleri giyerek başladı, kolayına da çıkarmaz.

AVNİ AKER’DE KOLBASTI ŞOW NEDEN SUSTU?

Bundan iki sezon öncesine kadar, Sadri Şener’in başkanlığı döneminde Avni Aker’de oynanan Trabzonspor maçları öncesinde kolbastı ekibi oynar, tribünleri coştururdu.

Kolbastı havası bir anda Avni Eker’de susuverdi.

Meğer bunun da yaşanmış bir mazisi olmuş.

Sadri Şener’in Başkanlığı döneminde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve yönetimini KTÜ sahil tesislerinde ağırlamışlar, kolbastı ekibini de davet etmişler.

Kolbastı ekibi gösterisini yaptıktan sonra masada oturan Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın etrafını sarmış, birlikte resim çekilmişler.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in olduğu masada Galatasaray Başkanı Polat’a kolbastı ekibinin ilgi göstermesi masadaki dönemin asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu’nun gözünden kaçmamış.

Görüntüye çok içerleyen asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu kolbastı ekibinin başını yanına çağırmış ve baştan aşağı sıvazlamış.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in olduğu masada Adnan Polat’a bu ilgi size hiç yakışmadı yazıklar olsun demiş ve o günden sonra Avni Aker’de kolbastı şow son bulmuş.

BASINDA MESLEKİ DAYANIŞMA

10 Ocak çalışan gazeteciler günü için Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi, basın çalışanlarını mutlu etmek için çeşitli sürprizler hazırlığı içine girmişler.

Her iki belediye başkanı da kendi sürprizini hazırlamak için basın müdürlerine çalışma yapmaları talimatını vermişler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Basın Müdürü Ahmet Yoloğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Basın Müdürü Yusuf Keskin, ortak bir çalışma yürütmek için bir araya gelmişler ve çalışan gazeteciler günü iki her iki belediyenin basın çalışanlarına yapacağı sürpriz hediyelerin çatışmaması için aralarında anlaşmaya varmışlar.

Anlatmak istediğimiz, gerek Büyükşehir gerekse Ortahisar belediyeleri basın müdürleri ayrı koldan 10 ocak Trabzon’da aktif çalışan gazetecilerin bu gününü kutlamak için seferber olmuş durumdalar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar