Anahtar Deliği -Trabzon'da iş adamlarını salıcıları kimler. 06.09.2014

Trabzon'da iş adamlarını salıcıları kimler.

Anahtar Deliği -Trabzon'da iş adamlarını salıcıları kimler. 06.09.2014

TRABZON’DA İŞ ADAMLARININ SALICILARI KİMLER?

Gündemi değerlendirmek..

Fikir alış verişi yapmak..

Proje üretmek yada dertleşmek.

İşte bu nedenlerden ve daha fazlasından bazen Trabzon’da iş adamları bir araya gelir. Kimilerinin planlıdır.

Mesela Süleyman Restorantta Salı akşamları buluşanları söyleyelim. Trabzonspor’un eski as Başkanı Haşim Sayitoğlu, Avukat Osman Cora, İdmangücü Başkan Yardımcısı Ahmet Köse, İdmangücü Kulübü Başkanı ve TTSO Meclis üyesi Onur Sağır, Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı, oda üyeleri kuyumcu Selahattin Dinç, Erkan Şentürk, iş adamı Togay Pınar, Bankacı Süleyman Yurdusever, Hasan Şahinkaya..

Ne mi konuştular..

Trabzon’un kentsel sorunları.. Trabzonspor’un transfer politikası.. Burada en ilginç iddiayı ise Haşim Sayitoğlu ortaya attı. Dedi ki; Onur Galatasaray’a satılmış.. Nasıl yani dedik.. “Eğer Galatasaray’ın kalecisi satılsaydı Onur şu anda Galatasaray’daydı.. Ben bu kadar söylüyorum, susuyorum!”

CAMİA OLARAK FENERBAHÇE MAÇINA KİLİTLENMELİYİZ

CAMİA OLARAK FENERBAHÇE MAÇINA KİLİTLENMELİYİZ

Bırakalım transferlere kaç liralar harcandığını.. Bırakalım kim ne dedi kim kime laf etti.. Bırakalım her şeyi bir kenara.

Fenerbahçe maçına günler kaldı.. Fenerbahçe camiası futbolcularıyla mesaj vermeye başladı. Farkında değil misiniz? Her şeyi deniyorlar, her lobiyi yapıyorlar. Camia olarak kenetlenmeliyiz.

Malzemecisinden, Avni Aker’de ki kapıcısına, okuldaki bordo mavili minik yavrusundan, 77’sindeki Ahmet amcaya kadar. Artık tamamen camia olarak tek yürek olma zamanıdır. Bırakalım artık çekişmeleri.. Trabzonspor yönetimi, TFF’deki Fener Lobisi’ni çözmeli, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Taylan Üner ve Mustafa Mustafa Beyazlı ile görüşülmelidir.

Trabzon’a gelecek olan şike hükümlüsü Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ve yanındakilerin Trabzon kentini provoke eden hareketleri onlarca kamera kaydı alınarak tespit edilmelidir. Herkes sağduyulu olmalı ama demokratik tepkiler de unutulmamalıdır.

CHP’DE ŞİMDİDE CEKET KAVGASI BAŞLADI

CHP’DE ŞİMDİDE CEKET KAVGASI BAŞLADI

CHP’nin büyük kurultayı Trabzon’u ikiye böldü. Kurultay nedeniyle Trabzon’da büyük gerilim su yüzüne tekrar çıktı.

Bu sosyal medyaya da yansını. Fakat ilginç bir şekilde. Ünlü Lazeli Restorantın sahibi Galip Pekşen dün facebook duvarından CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın kurultayda yaptığı bir hareketi kınadığını duyurdu.

Pekşen şu sözleri yazdı; “Trabzon İl Başkanlığına yakışmayan divan üyesi Yavuz Karandan Kılıçdaroğlu’nun ceketini tutma girişimini kınıyorum” Bu kınamadan sonra kıyamet koptu.

İşte gelen yorumlar..

Fatih Pekşen : O ancak birilerinin çeketini tutar... kapasitesi odur..

TC Gökhan Hanedan: Asil görevi

TC Fatma Turan: Galip bey ama bir donem sizde kemal kilicdaroglu ile yakindiniz simdi ne oldu değişen anlayamadım özür dilerim ama

Erdinç Şener: kişiye değil makama saygı duyun lütfen, Yavuz bey iyi yada kötü bu partinin seçilmiş il başkanıdır, böyle topluma açık yerlerde küçük düşürücü hakaretler yapmak kendini sosyal demokrat gören insanlara yakışmaz, karşı tarafı değil yapanı düşürür, ayrıca koskoca cumhuriyet halk partisi genel başkanının da ceketini tutma nezaketi göstermek ayrıca bir erdemliktir, basit şeylere takılmayın lütfen.

Galip Pekşen: Erdinç kardeşim senden ders alacak değilim. Asla yalakalık yapmadım. Sen devam edebilirsin. Anlaşılan bir beklenti var.

Galip Pekşen: Fatma hanım hep doğruların yanında oldum o gün bir umut vardı ancak bugün bu görünmüyor. Bu kadar.

Mahir Clp: Etkiye tepki göstermeyelim. takip ettiğim kadarıyla Galip bey sizin yeriniz belli

Erdinç Şener: Galip abi ben size ders verme amaçlı söylemedim, o hadsizliği de yapmam merak etme, o terbiye ve saygıyı almış b iriyim en iyi sen bilirsin, ayrıca beklenti lafına çok güldüm abi, bende Muharrem İnce destekçisiyim ama parti için,kişisel beklenti için değil,kişisel beklentisi olanlar yeterince var zaten abi.

Mahir Clp: Erdinc by sizi tanımam tebrik ediyorum hassasiyetinizi

Erdinç Şener: teşekkür ederim mahir bey, birgün tanışmak dileğiyle

Galip Pekşen: Sevgili Erdinç Divan başkan yardımcısı o anda genel başkanın üstündedir. Ceket alma hadsizliğini yapma girişimi CHP’ye hakarettir.

Erdinç Şener: Ben bu tür basit işlere takılmamamız gerektiğini söylüyorum abi ama senin söylediğin çok farklı bir şey, valla ne yalan söyleyeyim hiç yakışmadı böyle düşünmen, beni en iyi sen tanırsın, kaldı ki seçmen dışında hiç bir şekilde partiyle bi alakam yok yıllardan beri, neyse abi önemli değil, umarım anlamışsındır ne demek istediğimi görüşmek üzere.

TRABZONSPOR’UN SON TRANSFERİ BAŞBAKAN!

TRABZONSPOR’UN SON TRANSFERİ BAŞBAKAN!

Evet yanlış duymadınız. Trabzonspor’un son transferi Başbakan! Yani Başbakan lakaplı Trabzonspor’un unutulmaz oyuncusu ve şu anda tv yorumcusu Lemi Çelik’ten bahsediyorum.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Lemi Çelik ile Trabzonspor’da görev yapması için İstanbul’da bir görüşme yaptığı, olumlu yanıt aldığı, teknik genel koordinatör veya sportif direktör olarak göreve başlayacağı öne sürülüyor.

Lemi Çelik'de başkanın bu teklifini kabul etmiş. Trabzonspor’da teknik genel koordinatör veya sportif direktör olarak göreve başlaması halinde yapacaklarını bile çevresine anlatmaya başlamış.

Ne diyelim..

Hayırlı olsun Başbakan Lemi!

KOÇHAN VE GENÇ ARASINDA BÜYÜK GERİLİM

KOÇHAN VE GENÇ ARASINDA BÜYÜK GERİLİM

Ortahisar Belediye Başkanı avukat Ahmet Metin Genç ile Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan arasında gerilim artıyor.

Ciddi bir soğuk savaş var. “Bu nasıl olur?” demeyin.. Evet biliyoruz aynı partiden! Lakin hiçbir zaman şunu unutmayın Ahmet Metin Genç, Ertuğrul Genç’in amcasının oğlu..

Yani iş derinlere gidiyor. Bu soğuk savaş günümüze nasıl mı yansıyor…

Bakın daha geçen haber61’in haberleştirip manşetine taşıdığı çöp arabası mevzusu var. Koray Koçhan Ortahisar’dan bir çöp kamyonu talep ediyor.

Bu talebine karşılık, Genç, bozuk bir çöp kamyonunu Koçhan’a gönderdi. Koçhan da kamyonun neresinde yağ kaçağı var, hangi yeri çalışmıyor hepsini not aldı, belgeledi, fotoğrafladı, kamyonu gerisin geri gönderdi!

Diğer bir konu ise Koray Koçhan’ın belediyede sözleşmeleri biten işçilerin sözleşmelerini yenilememesinden sonra yaşandı. Bu işçilerin Genç talimatıyla Ortahisar’da işe girdiği söyleniyor. Taraftarlar aramızda bir şey yok dese de dışarıya şirin görülseler de bu böyle..

Ama şunu unutmasınlar!

Trabzonlu sizi o koltuklara hizmet edesiniz diye taşıdı..

Kavga değil..

Ayrıca bu konuyla ilgili AK Parti Trabzon İl Teşkilatının rahatsız olduğu gelen duyumlar arasında..

İl Başkanlığı her iki başkanı makama çağırabilir.

TRABZON’DA GAZETECİLERİ HÜZÜNLENDİREN FOTOĞRAF

TRABZON’DA GAZETECİLERİ HÜZÜNLENDİREN FOTOĞRAF

Uzun zamandır yakalandığı amansız hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Suavi Kaptan’ı bugün son yolculuğuna uğurluyoruz.

Yıllar önce Kaptan’ın da yer aldığı Anadolu Ajansı’nın o efsane kadrosunu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir yayınladı. Fotoğrafta kimler yokki.. Şimdi her eline aldığınız gazetede adları var.

Her eline aldığınız baktığınız okuduğunuz gazetede bir talebeleri var. Trabzon’a bıraktıkları yetiştirdikleri gazeteciler..

İşte Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün Efsane Kadrosu; Turgut Özdemir, Aydın Akdeniz, İhsan Öksüz, Emrah Taşkın, Suavi Kaptan, Gülen Türker Çiriş, Nurettin Yücel Özşahin ve Osman Çavuşoğlu ile birlikte…

10653999_795649300529552_301465172_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar