Anahtar Deliği - Süleyman soylu bocalıyor. 06.05.2015

Trabzon’da iktidar partisi cephesinde eski bakan Erdoğan Bayraktar ile Süleyman Soylu’nun mukayesesi de yapılmaya başlandı.

Anahtar Deliği - Süleyman soylu bocalıyor. 06.05.2015

SÜLEYMAN SOYLU BOCALIYOR

Seçim atmosferi giderek etkisini göstermeye devam ederken, Trabzon’da iktidar partisi cephesinde eski bakan Erdoğan Bayraktar ile Süleyman Soylu’nun mukayesesi de yapılmaya başlandı.

Süleyman Soylu’nun AK Parti’yi beklenen kıvama getiremediği, Trabzon’daki seçmenlerin Bayraktar dönemini aramaya devam ettiği yönünde görüşler ağır basıyor. Soylu, Trabzon’a gelip seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana Fenerbançe kongre üyesi olduğuna dair iddianın karşılığını verebilmiş, bu iddiadan yakasını kurtarmış değil. Kaçamak yanıt vermeye devam ederek, Fenerbahçe sorusu karşısında bocalamaya devam ediyor.

Fenerbahçe üyesi isen öylesin yalanlamaya kalkmak ne demek. Sen ülke yönetiminde etkin görevlere talipsin, belki yarın başbakanlığa talip olacaksın. Çık Tayyip Erdoğan gibi Fenerbahçe üyesiyim de ve çık işin içinden, kararı da Trabzon halkı versin.

TOPLUM PSİKİYATRİ HASTASI

Hastane ve doktor ismi reklam olmasın diye vermeyeceğiz ama toplumda insanların psikolojisinin ne kadar bozuk olduğu Psikiyatri branşında sağlık hizmeti veren doktorlara randevu başvurusunda bulunan insanların sayılarından belli oluyor.

Bir psikiyatri doktoru ismini biz de yeni duyduk, bir aylık randevu defteri dolu, bu doktora gidip derdini anlatıp şifa bulmak isteyen insanlar bir aydan sonrasına sıra alıyorlar. Demek ki diğer psikiyatri doktorlarında da aynı randevu kuyruğu mevcut.

Toplumda bu kadar yüksek oranda psikiyatri hastasının olması toplum sağlığı açısından hayra delalet değil, devletin bu işe el atması lazım. Asgari ücretle geçim olmayacağına hükümet mi ikna edilecek, banka kredi kartlarının faizlerini mi gerçek faiz seviyesine indirecekler, kartlar mı karşılıksız olarak iptal edilecek ne olacaksa yapılsın, yeter ki toplumsal sağlık düzeltilsin.

CHP’DE İŞLER YOLUNDA

Trabzon’da seçim çalışması yapan siyasi partiler arasında en düzenli çalışan en az sorunla programlarını gerçekleştiren parti CHP. 1. sıra milletvekili adayı Haluk Pekşen’in büyük fedakarlıklarıyla maddi sorunları sorun yaratmadan aşan CHP’de karargah seçim çalışmalarını yönlendirmede herhangi bir sıkıntı yaşamıyor.

Tüm adaylar kendilerine verilen günlük ve haftalık seçim çalışma programlarına bağlı olarak çaılışıyor, ekstra programlara bilea gidiliyor. CHP Buu seçimde Trabzon’dan iki milletvekilini şimdiden garantiye almak için büyük çaba harcıyor.

ÖLÜDEN MEDET UMMAK

Mustafa Destici’nin genel başkanı olduğu Büyük Birlik Partisi ile Mustafa Kamalak’ın Saadet Partisi seçime milli mutabakat ittifakı yaparak giriyorlar.

Milli mutabakat ittifakını oluşturan iki partinin amacı da meclise girmek grup kurmak ve bunun için mezardakilere bile aman vermemişler. Merhum Necmettin Erbakan ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun resimleri milli mutabakat oluşturan BBP ve SP’nin seçim otobüsüne basılı vaziyette propaganda yapılıyor.

SP eski genel başkanı merhum Erbakan Hoca ile BBBP’nin merhum eski genel başkanı Muhsin Yazıcaıoğlu’ndan medet umuyorlar. Gerçekten siyasetçileri anlamak bir hayli güç.

ÖNCE KAYYUM SONRA OLAĞANÜSTÜ KONGRE!

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener dün Haber 61’den Tuncay Lakot’a vermiş olduğu beyanatla, Trabzonspor’un Yargıtay’daki davasının önemine dikkat çekerken, davanın seyrine göre Hacıosmanoğlu yönetiminin görevde olmaması gerektiğini iddia ederek, yönetimin yerine kayyum atanması gerektiğine işaret ederek ortadaki çarpıklığa dikkat çekti.

Şener’in ki bir uyarı, bu uyarıdan ben Trabzonsporluyum, Trabzonspor’un haklarını savunuyorum diyen herkes üzerine düşen sorumluluğu almalı ve Yargıtay sürecinin adli tatile kalmadan neticelenmesi için çalışmalar yürütülmeli. Trabzonspor Mayıs’ta lig bittikten sonraki aylar içinde olağanüstü kongreye giderek rotayı düzeltmelidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler