Anahtar Deliği - Babuşçu Günnar için geldi. 05.06.2015

Geçtiğimiz dönemin en renkli simalarından biri iktidar partisinin İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu idi.

Anahtar Deliği - Babuşçu Günnar için geldi. 05.06.2015

Babuşçu Günnar için geldi

Geçtiğimiz dönemin en renkli simalarından biri iktidar partisinin İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu idi.

Bu dönem milletvekili adayı oldu, parlamentoya yelken açtı, büyük bir ihtimalle AK Parti iktidar olursa Babuşçu’da bakan olacak.

Bilindiği gibi Azaz Babuşçu Düzköy İlçesi’nden, annesi ve babası sağ ve ilçede yaşamlarını sürdürüyorlar.

Babuşçu’da bir vesile ana baba ziyareti diyor atlayıp Trabzon’a geliyor.

Seçime üç gün kala Babuşçu yine Trabzon’daydı, bu kez Trabzon milletvekili adayı Adnan Günnar’a destek için geldi, Akçaabat ve Düzköy’de bayı görüşmeler yaptı, Günnar’ın seçim çalışmalarına katıldı, destek oldu.

Dün de, Zorlu Grant Otel’de Trabzon’daki dostları Babuşçu’yu ağırladı.

En başta Mehmet Atmaca ardından da Mustafa Akkaya’yı gördük, Davut Çakır’da Babuşçu’yu ağırlayan ekiple beraberdi.

OF’TA TARİHİ MİTİNG

Ak Parti Of ilçe Başkanı Hakan Terzioğlu dün partinin ağır toplarını, milletvekili adaylarını ilçesinde ağırladı.

Açıkçası partinin mitingi vardı Of’da, Terzioğlu’da bayağı iyi hazırlanmış, güzel bir miting düzenlemişti.

Gelen giden herkes Hakan Terzioğlu’na teşekkür etti.

En çok da Of’lu hemşerisi Süleyman Soylu’nun mitingi alanına toplanan hemşerilerini karşısında görünce coşması Hakan Terzioğlu’nu da ziyadesiyle mutlu etti.

Seçimden sonra kurulacak hükümette Süleyman Soylu’nun başbakan yardımcısı koltuğuna oturmasını bekleyen sırf Hakan Terziolğ’da değil, AK Parti bir bütün olarak Soylu’yu bu makama layık görüyorlar, Başbakan Yardımcısı gibi politika yaptığına inanıyorlar.

ANKARA FEVZİ HOCA YENİ YERİNDE

Ankara ve İstanbul’a açıldıktan sonra kendisine başka şehirlerden olmak üzere yurtdışından da yatırım yap daveti gelen Fevzi Hoca balık köfte zinciri restaurantlarını yenilemeye başladı. Ankara’da yapımını başladığı yeni tesisi tamamlayarak bu mekana taşının ve müşterilerini ağırlamaya başlayan Fevzi Hoca’nın yeni kompleksi de eskisine 200 metre mesafede, Beştepe semtinde.

Aynı anda 2000 kişiye yemek hizmeti verecek kadar kapalı ve açık alana sahip olan işletmenin tamamlanması Fevzi Hoca’yı da manevi olarak rahatlattı.

AK PARTİ KOALİSYON GÖRÜŞMESİ YAPMAYACAK

Seçim yapılmadan muhtemel sonuçlar üzerine senaryolar yazılmaya başlandı.

Bir olasılık da HDP’nin Türkiye geneli olan yüzde on barajını aşması halinde, AK Parti’nin tek başına hükümeti kurma çoğunluğunu elde edememesi var. Seçimde her türlü sonuca hazır olmak lazım. O zaman seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin birincisi olarak hükümet kurma görevini ilk olarak AK Parti’ye verecek, AK Parti hiçbir partiyle koalisyon hükümeti kurma formülünü konuşmadan gerisin geriye görevi hızlı bir biçimde iade edecek. Siz o zaman seyredin cümbüşü!

KOALİSYON PAZARLIKLARI VE TRABZON

Başka bir görüşe göre de, AK Parti ile MHP’nin ortak koalisyon hükümet kurma çalışmaları prensip olarak hem de Trabzon’dan başladığı yönünde.

Trabzon’da MHPH adına görüşmeleri Koray Aydın’ın, AK Parti adına da Süleyman Soylu’nun yürüttüğü ve ikilinin konuyla ilgili olarak telefon görüşmesinden öte birebir yüz yüze görüşme yapmadıkları konuşuluyor. Koalisyon olursa, birbirine yakın, en iyi anlaşabilecek iki partinin AK Parti ile MHP olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler