Anahtar Deliği 05.03.2016

KIRMIZI KART BU DEFA KÜRSÜDE ÇIKARILDI! Bildiğiniz gibi Diriliş Buluşmaları adlı geceler furyası başladı. İslam aleminin hatırı sayılır kişilerinin kürsüden önemli mesajlar verdiği bu toplantılara Ak Parti kurmayları tam destek verip katılıyor. Trabzon’da

Anahtar Deliği 05.03.2016

KIRMIZI KART BU DEFA KÜRSÜDE ÇIKARILDI!

Bildiğiniz gibi Diriliş Buluşmaları adlı geceler furyası başladı.

İslam aleminin hatırı sayılır kişilerinin kürsüden önemli mesajlar verdiği bu toplantılara Ak Parti kurmayları tam destek verip katılıyor.

Trabzon’da da dün gece Hayri Gür Spor Salonu’nda böyle bir gece düzenlendi.

Kimine göre bu geceler Fetullah Gülen cemaatinden kopya alındı.

Gülen cemaatinin etkinlikleri sona erdiriliyor ve böylece boşluk dolduruluyor.

Neyse biz geceye dönelim.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Sahn-ı Seman İslami İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, Sosyal Doku Vakfı, Siyer Vakfı, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi, Medeniyet Vakfı, Namaz Gönüllüleri Vakfı ile Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı'nın iş birliğiyle düzenlenen "Diriliş Buluşmaları" konferanslarının beşincisinde çarpıcı mesajlar yer aldı.

Geceye damga vuran ise Emekli Vaiz Abdulmetin Balkanlıoğlu oldu.

Çünkü kürsüden çok tanıdık bir tepki verdi.

"Allah'ın mülkünde Allah'ı gazaba getiren tüm dünya pisliklerden temizlenene kadar biz o dünyaya kırmızı kart gösteremeye devam edeceğiz... Teröristleri siyasal alanda temsil eden kravatlı teröristlere kırmızı kart gösterin..." diyerek kürsüde kırmızı kartını çıkardı...  Salih Dursun’un hakem Bitnel’e yaptığı tepkinin aynısını yaparak alkış da aldı.

 

“TRABZON MİLLETVEKİLLERİ BAŞBAKAN’DAN NE İSTEDİ?” 2. SAYFADA

TRABZON MİLLETVEKİLLERİ BAŞBAKAN’DAN NE İSTEDİ?

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret eden Trabzon milletvekillerinin fotoğrafı sosyal medyada epey konuşuldu. Başbakan Davutoğlu bütün illerin milletvekilleriyle gruplar halinde buluşuyor. Yani Trabzon’a has bir şey değil lakin Trabzonla yemek masasında bir araya gelen 5 Ak Partili Trabzon Milletvekillerimiz’in Başbakan Davutoğlu’na Trabzon’un hangi sorununu, hangi dev projesini getirdi yada sordu?

Yada anlattı?

Merak edilen konular bunlar!

Selfie yani özçekimler yapılıp fotoğraflar sosyal medyaya atılıp şov yapmanın bir anlamı yok!

Trabzon size Trabzon’un sesi olun diye oy vermedi mi?

Bir de şu Başbakan Davutoğlu’na Trabzon adına neler istediğini yazarsanız fotoğrafları paylaşmaktan daha anlamlı olur diye düşünüyoruz.

 

“HÜSEYİN ÖRS’TEN SÜLEYMAN SOYLU’YA KÖKSAL BABA ÇAĞRISI”  3. SAYFADA

HÜSEYİN ÖRS’TEN SÜLEYMAN SOYLU’YA KÖKSAL BABA ÇAĞRISI

MHP Trabzon Milletvekili Adayı akademisyen Hüseyin Örs, son günlerde büyük ilgi duyulan ‘Köksal Baba’ ile ilgili öneri ve eleştirel bir yazı paylaştı.

Bakan Süleyman Soylu’ya seslenen Örs bakın neler yazdı?

Sayın Bakanım…

Trabzon şehrimizin kabinedeki temsilcisi olmanızdan, muhalif bir siyasetçi olarak memnuniyet duydum. Şehrimin, Bakan seviyesinde, temsilinin ortak paydamız olan Trabzon’a faydası olacağına inanan biriyim.

Son dönemlerde Trabzon’da biraz da sosyal medyanın tesiriyle oluşan, büyüyen ve kanaatimce kontrol dışına çıkan bir “fenomen” algısı oluştu. “Köksal Baba(!)” namıyla “nam-ı dünyayı tutan” bir kardeşimiz üzerinden bir Trabzon algısı yaratılıyor. Bunları söylemek çok zor ama; engelli bir kardeşimiz üzerinden yayınlanan videolar, paylaşımlar ile “kendine küfür ettirmenin, kaba, abuk-sabuk el-kol hareketlerinin” bir Trabzon kültürü olduğu gibi kanaata doğru hızla ilerleniyor.

İlk önce; bu engelli kardeşimizi Trabzonspor Başkanı Sayın Hacıosmanoğlu Trabzonspor Başkanlık koltuğuna oturtmuş ve çekilen fotoğraf medyaya servis edilmişti. Sonrasında bu kardeşimiz siyasette, sporda, Trabzon’la ilgili tüm aktivitelerde “olmazsa olmaz” haline dönüştürüldü. Sizi makanımızda ziyaret ettirilerek, birlikte fotoğraflarınız servis edildi. Ve son olarak da; Almanya’da Trabzon’un Tanıtımı için yapılan etkinliklere “Devlet Erkanı” ile aynı uçakta getirildi! Trabzon’u “Köksal Baba(!)” ile tanıtma fikri ne derece doğrudur? Köksal Baba(!) ile Alman yatırımcılar Trabzon’a mı getirtilecektir? Köksal Baba(!) ile Trabzon’da turizm yatırımları mı artacaktır? Köksal Baba(!) Trabzon şehrinin sanatında, kültüründe, ilminde, sporunda, tarihinde var olan bir değer midir?

Sayın Bakanım.

Lütfen bu kontrolsüz gidişe bir dur deyiniz. Bu kardeşimize ve ailesine gerekli maddi ve manevi yardımları sağlayınız/sağlayalım. Mevzuat müsaitse ya da takdir hakkınız varsa; bu kardeşimize Devletimizin o sıcak elini uzatarak, geleceğini daha sağlıklı ve daha normal şartlarda yaşama standardını, ömrü boyunca sağlayınız. Hatta, bundan sonraki yaşamı için gerek beden gerekse ruh sağlığı konusunda yardımcı olunması hususunda gerekli talimatları veriniz. Köksal kardeşimizi normalleştiriniz…

Hem Trabzon’a, hem de Köksal Kardeşimize iyilik etmiş olursunuz. Mevcut durumu Trabzon hiç hak etmiyor, Köksal Kardeşimize de yazık oluyor.

Benden demesi....

 

“MUHARREM USTA’DAN ‘USTA’ TAKTİK” 5. SAYFADA

MUHARREM USTA’DAN ‘USTA’ TAKTİK

Son günlerde Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın TFF ve MHK ile ilgili söylemleri konuşuluyor.

Tartışılıyor.

Trabzon’da ‘Muharrem Usta da diğerleri gibi! Sisteme ve düzene boyun eğdi’ deniliyor.

Kulislerde yorumlanıyor.

Lakin dün Muharrem Usta bu eleştirilere aldırış etmeden Trabzon’a geldi.

Yönetici arkadaşlarıyla kentte bazı isimleri ziyaret etti.

Kulüpte oyuncularla buluştu.

Hepsi ile tek tek ilgilenip ‘Size güveniyorum’ dedi.

Yemekli toplantıda araları bozuk denilen Hami Hoca ile yan yana oturdu.

Yani bir nevi düşman çatlattı!

Güzel hareketler bunlar.

Ustaca..

Trabzon’daki bu ustalık mali konularda da var lakin asıl önemli olan Saray, TFF, MHK üçgeninde olmalı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler