Anahtar Deliği - Kıran Ankara'da kampa girdi. 04.09.2014

Ankara'ya Karargah kurdu: CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, hafta sonu yapılacak parti kurultayı öncesi Ankara’ya giderek kampa girdi.

Anahtar Deliği - Kıran Ankara'da kampa girdi. 04.09.2014

ANKARA’YA KARARGAH KURDU

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, hafta sonu yapılacak parti kurultayı öncesi Ankara’ya giderek kampa girdi.

Kurultayda Karan’da iddialı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu parti meclisine alacağı üç kişilik il başkanı kontenjanına girebilmek ve yeni mecliste yer alabilmek için kulis arıyor, Kılıçdaroğlu ve yakın isimlerle temas kurmaya çalışıyor.

Kılıçdaroğlu’na her zaman açık desteğini veren Karan, hafta sonu yapılacak kurultay tarihinin açıklanmasıyla birlikte, genel başkandan yana desteğini açıklayan ilk il başkanlarından biri oldu.

Çarşaf liste halinde gidilecek seçimde Karan’ın şansı var.

Öte yandan Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’da parti meclisine girmek ve yeni dönem milletvekili adaylığını garantiye almak istiyor.

Kurultay çalışmalarını tamamen yeniden milletvekili adayı olmak üzerine kuran Canalioğlu’nun 2015’te yapılacak milletvekili seçiminde adaylığı garantiye almak için Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun parti meclisine aday ol çağrısını bekliyor.

TRABZON’DA ULUSOY ŞOKU

İş dünyasının duayen isimlerinden biri Trabzon iş dünyasının piri olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, İstanbul’da hastaneyi yatırıldı ve yoğun bakıma alındı.

Gribal enfeksiyona bağlı olarak Acıbadem Hastanesi’ne yatırılan ve burada kendisine zatüre teşhisi konulan Ulusoy’un sağlık duruma çok bozuk olmamasına rağmen ilerlemiş yaşı dikkate alınarak önceki gün yoğun bakıma alındı, tedavisi şimdilik yoğun bakımda sürüyor.

Önümüzdeki iki üç gün içinde yoğun bakımdan çıkarılarak aynı hastanede servise alınacak Ali Osman Ulusoy için tüm hastane doktorları seferber olmuş durumda.

1926 doğumlu olan ve 88 yaşına rağmen, dinç ve diri görünümü ile görenlere parmak ısırtan Ali Osman Ulusoy’un rahatsızlığını duyanlar, Trabzon ile İstanbul arasında mekik dokumaya başladılar.

Trabzon’da herkesin yardımına koşmasıyla bilinen ve iş dünyasında sevilen Ulusoy’un ani olarak rahatsızlanıp Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakıma alınması şehirde şok etkisi yarattı.

Ali Osman Ulusoy ağabeyimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce sağlığına kavuşarak kaldığı yerden yaşamına ve işlerine devam etmesini bekliyoruz.

ADNAN KAHVECİ’NİN YOLUNDA

Merhum Adnan Kahveci gibi onun yolunda siyasette yol alan ve onun gibi Köprübaşılı bir isim AK Parti’de ön plana çıktı.

Başbakan Yardımcısı görevine getirildikten sonra Numan Kurtulmuş’un genel başkan yardımcılığı koltuğunu devrettiği Milletvekili Mehmet Muş.

Muş soyadına bakmayın, halis muhlis Trabzonlu ve Köprübaşı kökenli.

Ailesiyle birlikte gurbete göç etmiş, merhum Kahveci gibi kendisini son derece iyi yetiştirmiş.

AK Parti saflarına katılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan davet almış, ardından da partide gençlik kolları genel başkanlığı koltuğuna oturtulmuş.

Gençlik kolları genel başkanlığı koltuğundaki sınavı başarıyla geçtikten sonra da yine Erdoğan’ın oluruyla milletvekili seçilerek meclise taşındı.

Genç yaşında partinin ekonomik işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı koltuğuna oturtuldu. Tıpkı merhum Kahveci gibi, Köprübaşılı hemşerimiz de ekonomi uzmanı.

TRABZONSPOR BORÇ BATAĞINA GİRDİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör olarak Vahit Hoca’yı göreve getirdikten sonra adeta transferde hovardalık yapmaya başladı.

Yerli ve yabancı 20’nin üzerinde yeni transfer yaptı, bir o kadar futbolcuyu da gönderdi.

Gelenlere de gidenlere de büyük paralar verdi.

Yapılan hesaplara göre futbolcu lisans bedelleri için verilen paralar ile transfer edilen ve gönderilen futbolculara verilecek para TL bazında 200 milyonun üzerinde.

Bu ne anlama geliyor?

Eski Başkan Sadri Şener’den kalan 200 milyon borcun üzerine bir o kadar da borç yükü eklendi.

Şimdi ise Trabzonspor’u sevenler yeni transferlerle oluşturulan takımın elde edeceği başarıdan çok, kulübün 400 milyonun üzerindeki borç yükünün kim veya kimler tarafından eritileceği.

Hacıosmanoğlu sonrası kalacak yarım trilyona yakın borcun altına hangi babayiğitler girecek?

AVNİ AKER BOŞ MU KALACAK?

Yaptığı transfer çılgınlığı ile futbol piyasasında adından söz ettiren Trabzonspor, camiasına da büyük heyecan getirdi.

Ancak, camiada oluşan bu heyecan Passolig ve kombine bilet satışlarına yansımaması, kulüp ve yönetim çevresini kara kara düşündürüyor.

Bunca yıldız futbolcu transferine rağmen hali hazırda Passolig kartı satışlarının 10 bin, kombine bilet satışlarının bin 200 civarlarında seyretmesinde, taraftar ilgisizliğinin yanı sıra, Trabzonspor yönetimi ve profesyonel kadronun başarısızlığından da söz etmek gerekir.

Passolig kartı almayan taraftarların maça girmeleri mümkün değil.

Bunu bilen taraftarlar Passolig kartlarını alarak maça gitmeye başladı, ama sayı bir hayli düşük.

Önümüzdeki hafta sona Fenerbahçe karşılaşması oynanacak Avni Aker’de, tribünler Rostov maçında olduğu gibi boş kalmamalı.

Trabzonspor yönetimi Passolig ve kombine bilet satışları için atağa geçmeli, Fenerbahçe karşılaşması dolu tribünler önünde ve centilmence geçmelidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler