Anahtar Deliği - Hacıosmanoğlu’nun politbürosu kimler?. 04.04.2015

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, basın mensuplarının toplantısında, “Politbüro üyeleri Trabzonspor’u asla temsil edemez” demişti.

Anahtar Deliği - Hacıosmanoğlu’nun politbürosu kimler?. 04.04.2015

HACIOSMANOĞLU’NUN POLİTBÜROSU KİMLER?

Her zaman söyleriz. Asıl mevzu detayda gizlidir. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, basın mensuplarının toplantısında, “Politbüro üyeleri Trabzonspor’u asla temsil edemez” demişti.

Bakın kimse bunu dikkate almadı. Belkide bu toplantıyı Hacıosmanoğlu sırf bunu söylemek için düzenledi. Aslında varlık sebebi bu mesajlar! Dikkat edin daha önce de ‘Derin Trabzonspor’ diye her gün yazdırdı kendine yakın olan medyaya… Neden mi? Çünkü böylece kendisine destek olan İstanbul’da bazı güçlere mesaj vermek için. “Bana sahip çıkın” mesajıydı bu. Başarısız olsam da sizinleyim diyor. Sizin temsilcinizim diyor…

İstemediğiniz kim varsa kulübe yaklaştırmıyorum diyor… Birlik bütünlük olmayacak merak etmeyin diyor… Politbüro da buna paraleldir. Ne demek peki politbüro? Anlamına yazınca de demek istediğimi daha iyi anlaycaksınız. Politbüro; Politik Büro'nun kısaltılmış biçimi. SSCB tarihinde komünist partinin, politikaları belirleyen en üst karar organıydı. Rusya'da 1917 Sovyet Devrimi'nden sonra devlet yönetimi üzerinde uyguladığı sıkı denetim 1991'de SSCB'nin dağılmasıyla sona ermiş, ardından varlığı fiilen sona ermiştir. Yani herşeyi yöneten üst bir akıl. Hani derin Trabzonspor gibi…

Mesaj açık ve belli. Hacıosmanoğlu yine bazı güçlerin kavgasından nemalanmaya çalışıyor. Mesajı verdiği kesim alıyor ve operasyonu yapıyor. Olay bu! Mesajı alanlar kimler mi? İşte onlarda Hacıosmaoğlu’nun politbürosu! Acele etmeyin onları da yazarız. Aslında çok yazdık.. Biraz hafızanızı zorlayın.

İBRAHİM HACIOSMANOĞU O TOPLANTIYI SABOTE ETTİRECEK!

Trabzonspor'un sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulacağı toplantı bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde yapılacak. Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, "Trabzonspor'un Gelişimi ve Geleceği' konulu toplantıda kulübün sorunları masaya yatırılacak mesajını vermişti.

Toplantı öncesi başkan ve divan arasında sert rüzgarlar esti. Bunun nedenini bilmeyenler vardır. Hatırlatalım. Bakın son mali genel kurulda divan seçimi yapılırken Ali Sürmen o genel kurulun divan başkan adaylarındandı. Yönetime muhalif olanların önerisiyle… Sonra Trabzonspor yöneticisi Köksal Güney genel kurulu başlatırken, binlerce kişinin oylama için el kaldırdığı salonu göz kararıyla 1 dakikada sayarak mevcut yönetimin önerdiği divan başkan adayını seçti ve yerine oturmuştu. Divan başkan adayı olan Ali Sürmen, kürsüye gelerek tepki gösterdi.

Salonda olaylar çıktı. Hatta eski bir yönetici ve oğlu da darp edildi. İşte bu neden Ali Sürmen hukuksuz davrandığı gerekçesiyle Köksal Güney’i mahkemeye verdi. Bu toplantıya Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katılmama sebebini de bu açılan davaya bağlayarak, “Seçilen divan başkanının çağrısına reddetti” Yani bir nevi toplantısını aldığı kararlarını protesto etti.

Zaten bir kavga etmediği divan kalmıştı! Başkanın bu tutumuna, “Sen ben seçilmiş başkanım sevmeyebilirsiniz ama saygı duyacaksınız derken güzel kendine sıra gelince seçilen bir divan başkanına saygı duyma! Bu nasıl bir çelişki kulüp yönetmek böyle mi olur?” eleştirileri aldı camiadan.. Bugünki toplantı öncesi bir de bayrak krizi yaşandı.

KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan genişletilmiş Divan Toplantısının salon düzeni için Trabzonspor Kulübü'nden bordo mavi bayrak talep eden Divan Başkanlık Kurulu'nun bu isteği geri çevrildi. Kürsünün arkasına asılacak Türk bayrağıyla, Atatürk posterini üniversiteden temin eden Divan Başkanlık Kurulu, Trabzonspor bayrağını ise kulüpten istedi.

Ancak Divan Başkanı Ali Sürmen'le görüşen personel yönetime soracağını söyledikten sonra geri dönüş yapmadı Divan Başkanlık Kurulu da çareyi yeni bayrak diktirmekte buldu. Bu krizlerle bugün toplantı yapılacak. Kulislerde konuşulan bir iddiaya göre Başkan Hacıosmanoğlu, bu toplantıyı sabote ettirecek. Başarısız ve itibarsız geçmesini sağlayacak. Bu iddiaya katılmıyoruz. Doğru olduğunu düşünmüyoruz. Şimdiden söyleyelim.

MUSTAFA CUMUR EKOLÜNDE İLERLİYOR

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil ibrahim Demirtaş, yeni yönetimin dinamosu… Çalışmalarıyla öne çıkan Demirtaş, özellikle teşkilatçılığıyla övgü alıyor. AK Parti’de rahmetli Mustafa Cumur ekolünde görünen Demitaş’ın teşkilatlarla kurduğu diyalogları çok sağlam.

Temayüllerde, milletvekili aday adayları programlarında önce partililerin sıkıntılarını dertlerinin doğru şekilde dinlenmesini sağlıyor. Demirtaş, öyle başkaları gibi de telefonlarını kapatmıyor. 24 saat açık tutuyor ve teşkilattan gelen talepleri not alıyor, ilgili kurum ve belediye başkanlarına anında iletiyor.

TRABZON’DA VOLKAN KONAK HAYRANLARINA MÜJDE

Volkan Konak Maçkalı’dır. Maçka sevdası bitmez. Bazen usulca gelir Maçka’sına çıkar, sonra yine sessizce Trabzon’dan ayrılır. Trabzon’da uzun süredir konser vermeyen ünlü sanatçı, arkadaşlarının da ricasıyla konser için gelecek. 10 Mayıs tarihinde Yalı Park’ta düzenlenecek olan Maçkalılar Gecesinde sahne alacak.

Konak konser öncesi ilk kez Trabzon medyasıyla da buluşacak. Aldığımız duyumlara göre konserden bir gün önce basın mensuplarını kahvaltıya davet edecek. Orada neler mi konuşulur? Biraz tüyo verelim. Mesela Trabzonspor kesin konuşulur.

Trabzonspor’un mevcut başkan ve yönetimini kulübü siyasete bulaştırdıkları için o kadar sinirlendi ki; kulüp üyeliğinden istifa bile etti.

Hatta bu nedenle günlerce manşetlerde kaldı. Ayrıca kongrede Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu ikilisini desteklediğini duyurmuştu. Bu defa hangi tarafta yada bir tarafı var mı? Trabzon’a yatırım yapacak mı? Projesi var mı? Bakalım neler diyecek…

CELİL HEKİMOĞLU TRAFİĞE YAKALANIRSA
Trabzonspor camiasında bir çatı adayı beklentisi var. Belli bir kesim bunu istiyor. Halen böyle bir aday beklentisi hakim. Trabzonspor mevcut yönetimine muhalif olan ve tek aday çıkarmak isteyen kesim şimdilik beklemede…

Diğer yandan o muhalif kesime karşı her yaptığı ziyaret ve çalışmayla mesaj veren Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu İstanbul ziyaretlerine devam ediyor. Hekimoğlu, “Ben adayım geri de dönmem” demek istiyor. İstanbul’da son olarak Trabzon Federasyonunu ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Dursun Çağlayan dışında, Başkan Vekili Harun Özdemir, Muhasip Reşat Çakıroğlu, Genel Sekreter Ömer Akyıldız, Başkan Yardımcıları İslam Kara, Adem Ertürk, Osman Karamehmetoğlu ve yöneticiler Hayrullah Ertem, Şahin Çakır, Alibey Kızıltaş, Hayri Ayvaz, Ayhan Arslan ve Salim Zorba hazır bulundular. Ziyaret ilginç bir olayla başladı. Ziyaretin içeriğinden çok başlangıcı renkli olmuş.

Tam ziyaret saati dakikalar kala Hekimoğlu federasyon başkanını telefonla arayıp, “Trafiğe yakalandım. 1-2 saat gecikebilirim isterseniz başka bir güne randevu verin o gün geleyim” demiş. Hekimoğlu’na federasyon başkanı, “Hayır sayın başkan… Biz sizi geç de gelseni bekliyoruz. Burdayız” cevabını vermiş. Hekimoğlu da geç de gitse federasyon ziyaretine gitmiş. Bu ilgi de Hekimoğlu’nun müthiş hoşuna gimiş.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler