Anahtar Deliği 03.11.2016

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 03.11.2016
AKYAZI’YA ŞENOL GÜNEŞ İSMİ VERİLSİN Mİ?

Akyazı Trabzonspor Stadyumu’nun adı ne olsun tartışması durup dururken yine alevlendi. Bu defa İstanbul’dan gelen sese Trabzon’dan net cevap geldi. Akyazı’ya isim hakkı polemiği açılana kadar sürecek gibi görülüyor. Bakın İstanbul’da Atilla Gökçe, Akyazı’ya Şenol Güneş adının verilmesini önerdi.

Buna karşılık Hasan Kurt ‘olmaz, olamaz’ dedi.

“Bay Atilla Gökçe, Mithatpaşa, Dolmabahçe vs. stadına neden Beşiktaş'ı ayağa dirilten Süleyman Saba'nın adını vermediniz. Bay Gökçe, Trabzonsporluların senin aklına ihtiyacı yok!” derken şöyle bir detaya da yer verdi;  Beşiktaşlı Atilla Gökçe, Akyazı stadına ad önerdi...Beşiktaş'ı şampiyon yapan Şenol Güneş'in adı Akyazı'ya verilsin dedi...Avni Akerleri, Ahmet Suatları, Özkan Sümerleri, Şamil Ekincileri vs. vs sildi attı...Akyazı stadına ad verme işi Beşiktaşlı Atilla Gökçe'ye kaldı...Tepkim ona!” 

KİM PİSLİK ÇIKARIYOR HEMEN AÇIKLA!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yine yarım ağız konuştu.

Yine açık kapılı konuştu..

Yine öyle böyle konuştu.

Ordan burdan az şundan konuştu.

"Bu işler böyle gitmez" diyen Başkan Usta, "Kılı kırk yararak ilerlemeye çalışıyoruz. Her türlü pisliği yapanları bir gün çıkıp anlatacağım" ifadesini kullandı.

Akyazı ile ilgili mi?

Transferlerle mi ilgili?

Kulüple mi ilgili? Yada hepsiyle mi ilgili?

Hadi başkan açıkla!

Kim pislik çıkarıyorsa bilelim.

Ama yok!

Böyle birşey yok da sen bizi gündemi saptırarak bu kötü gidişatı halınan altına süpürmeye çalışıyorsan, hataları kabul etmemek için oyalama taktiği yapıyorsan bak biz bunu yemeyiz bilesin!

BÜYÜKŞEHİR’İN EKİP RUHU 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu, personeliyle yakından ilgileniyor. Hatta bazen duygusal anlar yaşanmasına bile sebep oluyor. Bu defa Yoloğlu yine güzel anlamlı bir davranış sergiledi.  Personellerinden İsmail Saygın üçüncü kez baba oldu.

Basın ve Halkla ilişkiler Dairesinde Diş İlişkiler Sorumlusu olarak çalışan İsmail Saygın'ın ofisine giden Başkan Yoloğlu, hediyesini verdi huzur mutluluk ve sağlık diledi. Ahmet Yoloğlu Büyükşehir’in basın birimini bin bir güçlükle oluşturan buraya layıkıyla liderlik eden bir isim. Trabzon medyasında kendini yetiştirmiş ve tecrübelerini de buraya yansıtarak renk katmayı bildi. Becerikli olduğu kadar iş bitiriciliğiyle de tanınıyor. Yoloğlu’ndan başka sürprizler bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler