Anahtar Deliği - 03 03.2015

 TRABZONSPOR TARZANI ZOR DURUMDA Trabzonspor Kulüp Başkanı seçildikten sonra yönetim kurulundaki istifa furyasının bir türlü önüne geçemeyen İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni bir istifa krizi ile karşı karşıya kaldı. Yedek yöneticilerin tamamını yönetime alan v

Anahtar Deliği - 03 03.2015

 TRABZONSPOR TARZANI ZOR DURUMDA

 Trabzonspor Kulüp Başkanı seçildikten sonra yönetim kurulundaki istifa furyasının bir türlü önüne geçemeyen İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni bir istifa krizi ile karşı karşıya kaldı.

 Yedek yöneticilerin tamamını yönetime alan ve istifa eden yöneticinin yerine yedekten yönetici çağırma imkanı ortadan kalkan Haciosmanoğlu’nu şimdi de Mali işlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih terk etti.

 Yönetimde en aktif görevi üstlenmiş olan Üstünsalih’in istifası Hacıosmanoğlu’nu zorlayacağı, olağanüstü kongre kararı almak zorunda kalacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

 Öte yandan 2013 yılının Mayıs ayında yapılan olağanüstü kongrenin iptali için Danıştay’da görülen davanın bugün karara bağlanması halinde, olağanüstü kongre kararının gündeme geleceği düşünülerek, güçlü bir yönetim oluşturmak için camiada çalışmaların star aldığı ifade edildi.

 EN ÇOK İKİLİ YARIŞ OLMALI

 EN ÇOK İKİLİ YARIŞ OLMALI

 Trabzonspor’da gündeme gelmesi an meselesi olan olağanüstü kongre sürecinde kimler başkan adayı olacak, kaç tane başkan adayı çıkacak gibi sorular şimdiden camiada kafaları karıştırmış durumda.

 Bilindiği kadarıyla halı hazırda başkan adayıyım diyen, olağanüstü kongre sürecinin başlamasıyla birlikte adaylığa soyunacak isimlerin sayısı şimdiden bir elin parmak sayısını buluyor.

 Bu kadar başkan adayıyla çıkılacak yarışta, sonucun değişmeyeceği, güçlü bir başkan ve ekibi seçilemeyeceği için kulübün sorunları artarak devam edeceğini görmek için projektör gerekmiyor.

 2013’ün Mayıs ayında yapılan olağanüstü genel kurulda beş aday yarıştı, ortaya çıkan sonuçta Trabzonspor Kulübü’nün borcu ikiye katlanıp artarken, sportif başarı da gelmedi.

 Çok başkan adaylı yarış sonunda olacağı da budur.

 Trabzonspor camiası, divan başkanlığı seçiminde bile orta yolu bulamamışken, bir olağanüstü kongrede daha bölünmeyi asla kaldırmaz.

 En çok iki adaylı yarışı camiaya benimsetmek ve kabul ettirmek lazım.

 TRABZON CHP’NİN KADER GÜNÜ

 TRABZON CHP’NİN KADER GÜNÜ

 Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun, Parti Meclisi’ndeki ilişkilerini kullanarak, milletvekili sıralamasının belirlenmesi için Trabzon’la ilgili daha önce MYK’da alınan önseçim kararını PM’de değiştirip kendisini kontenjana kaydırması parti camiasında matem havasına yol açtı.

 Trabzon CHP teşkilatlarının ön seçim diretmesine tek çare yarın yapılacak olan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, kararın yeniden masaya yatırılacak olması.

 Başta Trabzon teşkilatlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu olmak üzere genel merkez üst düzey yöneticilerinin tümü, Trabzon kararı noktasında Canalioğlu’nun yanlış yaptığını, kontenjan için PM’yi kullandığını ifade ederek, teşkilatların ön seçim kararının uygulanmasının şart olduğunu öne sürmeleri.

 Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun da yarın ki MYK toplantısında, daha önce alınan önseçim kararının tescil edilmesini ve Trabzon teşkilatlarındaki beklentinin yerine getirilmesi yönünde karar vereceği, parti camiasında dört gözle bekleniyor.

 BEN DE 28 ŞUBAT MAĞDURUYUM!

 BEN DE 28 ŞUBAT MAĞDURUYUM!

 AK Parti’den milletvekili aday adaylığı müracaatı yaparak temayül yoklamasına giren Eyüp Aşık’ın aday gösterilmemesi yönünde görüş bildirenler, 28 şubat süreci siyasetçilerine partimizde yer yok olarak değerlendirme yapıyorlardı.

 28 Şubat sürecinde Eyüp Aşık’ın milletvekili olması belli ki, bazı AK Partililerde halen dahi alerjiye sebebiyet veriyor.

 Bu havayı iyi koklayan siyasetçilerden biri olan Aşık’da kendisine yönelen tepkilerin önüne geçmek için yeni bir argüman geliştirdi ve kendisinin de 28 şubat mağduru olduğuna dair, dönemin güçlü paşalarından Çevik Bir’le olan diyalogunu ve Alaattin Çakıcı ile görüşmesinin kasetinin tam da o dönemde basına servis edilmesini delil olarak göstermeye başladı.

 Demokraside nasıl ki çare tükenmez ise Aşık’da da her türlü olumsuzluğu örtmek için alternatif üretme mahareti üst düzeydedir.

 BİZİMKİSİ MERAK İŞTE!

 BİZİMKİSİ MERAK İŞTE!

 Cumartesi günü yapılan ve AK Parti’nin 45 milletvekili aday adayının katıldığı temayül yoklamasının sonucunu partili partisiz herkes merak ediyor.

 Hangi aday adayı birinci çıktı, 6 kişilik milletvekili listesi, temayül sonucuna göre nasıl şekillendi, kamuoyunun merakı bu.

 Görünen o ki, bu zamana kadar olduğu gibi şimdi yapılan temayül yoklamasının sonucunu kimse bilmeyecek, temayül zarfları gündeme bile gelmeyecek.

 Geçmişte yapılan temayül yoklamalarında birinci çıkan ismin listede yer bulamadığı, önseçime girmeyen aday adaylık süreci lafı bile edilmeyen isimlerin ise listede yer aldıkları görüldü.

 Bu gerçekler gözler ününde dururken, temayül yoklaması zarflarının sayımını ve sonucunu merak etmek, işte öylesine meraktan başka bir şey değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler