Anahtar Deliği - Amaç Trabzonspor'u karıştırmak.01.12.2014

Gürdoğan'ın dosyası Putin'e ulaşıyor.

Anahtar Deliği - Amaç Trabzonspor'u karıştırmak.01.12.2014

AMAÇ TRABZONSPOR’U KARIŞTIRMAK

Trabzonspor’da işler kötüye gitmeye başladığı zamanlarda İstanbul basını, yerel medyaya yüklenerek bordo mavili kulübe sahip çıktıklarını göstermeye çalışırlar.

Bu anlayış böyle gelmiştir, böyle de devam etmektedir.

Ne zaman Trabzonspor’da işler rayına girmeye başlar o zaman da aynı İstanbul basını, bir boşluk bulup bordo mavili takımı karıştırmak için senaryo dizmeye başlarlar.

Amaçları Trabzonspor’u karıştırmak ve takımın hızını kesmektir.

Trabzonspor son üç resmi karşılaşmasını kazandı ve çıkışa geçti.

Ümit ediyoruz galibiyet serisini daha uzun süre devam ettirecek, dolayısıyla bu akşam ki Gençlerbirliği maçını da kazanacaktır.

İstanbul basınından bomba bir haber düştü basına.

Güya Beşiktaş Kulübü ile Trabzonspor, Tolga Sengin ile Yusuf Erdoğan takasını görüşüyormuş, takas işinin devre arasında gerçekleşeceği yazılıp çizildi.

Yusuf Erdoğan çıkışta olan bir futbolcu, bordo mavili takıma da faydası var, Ersun Yanal’ın gelişiyle formayı da kaptı, formu da yerinde.

İstanbul basınının amacı hem Yusuf’un, hem de takımın havasını bozmak, Trabzonspor’un yakalamış olduğu çıkışı çomak sokarak engellemek.

Nasılsa önümüzdeki hafta Beşiktaş maçı var, bu karşılaşma öncesi Trabzonspor’u karıştırmak istiyorlar.

Bu transfer dedikodusu bundan ibarettir.

GÜRDOĞAN’IN DOSYASI PUTİN’E ULAŞIYOR

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan bölgemizde dış ticaretin artırılması için gece gündüz koşan koşuşturan bir isim.

Elinden geldikçe kamuoyu oluşturmaya çalışıyor, bakanlarla görüşüyor, hükümete rapor üstüne rapor veriyor.

Bilindiği gibi Rusya Devlet Başkanı Putin bugün Türkiye’ye geliyor.

Gürdoğan’ın Putin’den de talepleri var.

Ancak kendisiyle görüşme imkanı olmadığı için Putin’den taleplerini, hükümetin Ekonomi Bakanı’na dosya halinde sundu, heyetler arası görüşmelerde bu dosyanın gündeme getirilmesini ve karşılıklı ticarette yaşanan sorunların Putin’e ulaşmasını bekliyor.

Trabzon limanından Soçhi limanına yapılan ihracat bitti, bölgemiz illerinden Rusya’ya kara yoluyla ihraç malları taşınmaya başladı.

Karayolu taşımacılığı için Gürdoğan çok uğraş vermiş, Rusya tarafında gümrük kapısı bile açtırmayı başardı.

Gelinen nokta Gürdoğan’ı yine tatmin etmiyor.

Tatmin etmemesinin nedeni Osetya kapısında oluşan TIR kuyruğunda Trabzonlu değil İzmirli TIR’cıların aşırı çoğunlukta olması Gürdoğan’ın moralini bozuyor.

Doğu Karadeniz’den Rusya’ya ihracatı artırmak için Gürdoğan her yolu deniyor, kapalı kapıları aşıyor, yeri geliyor hükümete yol gösterici çalışmalar yapıyor ama istediği randımanı bir türlü alamıyor.

MİLLETVEKİLİ KORAY AYDIN DOZAJLI MESAJLAR VERİYOR

MHP’nin dün Arsin ilçesinde kongresi vardı.

Trabzon Milletvekili Koray Aydın ilçe kongrelere katılarak yaptığı konuşmalar vermiş olduğu mesajlarla parti tabanında heyecan yaratmaya çalışıyor.

Hükümete ağır eleştirilerde bulunan Milletvekili Aydın, dün ki Arsin ilce kongresinde yapmış olduğu konuşma ile iktidarın Belediye Başkanı Erdem Şen’i de hedef almış, Şen’e de yüklenmiş.

Şen’e sallamasının nedeni belediyeye ait salonu ilçe kongresi için MHP ilçe teşkilatına tahsis etmemesi.

Oysa Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, salonun bakımı alındığını gerekçe göstererek, salonun kullanılamaz durumda olduğunu söylemiş olsa da Aydın’ın hedefinden çıkamamış.

LOJİSTİK MERKEZİN RİZE’YE GİTMESİNE SES SEDA YOK

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar görevinin başında olduğu dönem, Trabzon’a lojistik merkez kurulması gündemde olduğu sırada dönemin Başbakan’ı Erdoğan, yer seçimi olarak İyidere ile Of ilçelerinin ortak noktasını göstermişti.

Bundan dolayı da lojistik merkez Trabzon’a kurulmadığı için dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hedefe konulmuştu.

Bayraktar bakanlık koltuğundan gitmesinin ardından Erdoğan Cumhurbaşkanlığı köşküne çıktı ve lojistik merkezin kurulma adresi olarak bu kez Rize’nin İyidere ilçesini adres gösterdi.

Trabzon’a kurulması gereken lojistik merkez tamamen Rize’ye kaydıktan sonra şehrimizde kimsenin sesi çıkmaz, hiçbir siyasetçi hedef gösterilmez oldu.

Hiç kimse hedef gösterilmesin ama iktidar partisi temsilcilerini de bu işten muaf tutmak son derece anlamsızdır.

Rize siyaseti her zaman Trabzon siyasetine baskın çıkmıştır galiba Trabzon’da siyaset yaparak iktidara gelenler, bu şehrin tarihini, kültürünü ve konumunu bilmiyor, biliyorlarsa da şehrin kazanımlarına sahip çıkamıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler