Anahtar Deliği 29.04.2016

TRABZON’DA BİLMEM KAÇ STK’NIN ASLINDA SÖYLEMESİ GEREKENİ BAKIN KİM SÖYLEDİ Trabzon’da STK’lar toplandı. STK Temsilcilerinin çoğu zaten Avni Aker’e ikinci adamını gönderdi. Çok biliyorlar ya! Kalkıp gelmeye bile üşendiler. Siyasiler hak götüre.. Aynı.. Der

Anahtar Deliği 29.04.2016

TRABZON’DA BİLMEM KAÇ STK’NIN ASLINDA SÖYLEMESİ GEREKENİ BAKIN KİM SÖYLEDİ

Trabzon’da STK’lar toplandı.

STK Temsilcilerinin çoğu zaten Avni Aker’e ikinci adamını gönderdi.

Çok biliyorlar ya!

Kalkıp gelmeye bile üşendiler.

Siyasiler hak götüre..

Aynı..

Dertleri nabız almak mı, aşa su katmak mı, nedir anlayamadık..

Ama bildiğimiz tek bir şey var; suçlu olan kendini savunur.

“Şiddet şehri değiliz” ifadesini öne çıkararak hiçbir şey elde etmiş olmadılar.

Bakın aslında dün onların söylemesi gerekenleri MHP Milletvekili, eski milli futbolcu Saffet Sancaklı söyledi.

Şimdi onlar da dinlesin.

Ne diyor Sancaklı iyi okusunlar.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı yerden yere vuran Sancaklı, “Türk sporunu ve Türk futbolunu yönetenler çözüm olarak ortaya hiçbir somut öneri sunmuyorlar. O makamlar kınama ve eleştiri değil icraat makamıdırlar. Bu amaçla Spor Bakanı, TFF Başkanı, Kulüpler Birliği Başkanı oluyorsunuz. Eğer bu işleri yapamayacaksanız ki, yapamayacağınızı artık kendiniz de kabul ediyorsunuz lütfen istifa edin ve emaneti ehli ellere bırakın. TFF’Yi olağanüstü genel kurula çağırıyoruz” dedi.

Bilmem anlatabildik mi?

 

“TRABZONSPOR ESKİ YÖNETİCİSİ HANGİ FUTBOLCUYU SAVUNDU?” 2. SAYFADA

TRABZONSPOR ESKİ YÖNETİCİSİ HANGİ FUTBOLCUYU SAVUNDU?

Trabzonspor’da Erkan Zengin’den sonra şimdide Özer krizi patladı. Özer Hurmacı kadro dışı bırakılmasını hazmedemiyor. Teknik heyetin kendisine dediklerini yapmıyor. Kurallara uymuyor! İsyan ediyor. Özer’in başka sıkıntıları var da neyse derinlere dalmayacağız. Takımın zaten morali yok. Bir de biz şimdi can sıkmayalım. Ama durun..

Özer’i savunan biri var. Trabzonspor eski yöneticilerinden kankası Mehmet Terzi.  Özer için, “Her şeyi onun için diyebilirsiniz ama paracı diyemezsiniz. Sırf Trabzonspor’da oynamak için Kasımpaşa’daki 500 bin Euro alacağını sildi. Kasımpaşa’yla 3 yılda 1 milyon 500 bin Euro’ya sözleşmesi vardı. Yine Trabzonspor’da kalmak için 1 milyon 200 bin Euro’ya imza attı. Ayrıca Euro kuru da alt limitten sabitlendi. ‘feda’ dediler sorgusuz kabul etti. Diğerleri gibi sözleşmesi uzatılması durumunda kabul etmedi. Özer için her şeyi deyin ama paracı gruplaşma yapıyor’ demeyin. Öyle olmadığını en yakın şahidi benim. Ben çok iyi biliyorum” dedi.

Şimdi bunun neresinden tutalım.

Birincisi sayın Terzi bırakın Özer’i savunmayı da siz nasıl konuşuyorsunuz?

Bu takımın bu halde olmasının baş mimarlarından biri sizsiniz.

El insaf!

Özer’i savunmayı bırakın da Trabzonspor’un bu çıkmaza nasıl sokulduğunu söyleyin.

Yahu hiç olmazsa çıkın özür dileyin.

O da yetmedi susun!

Bi susun Allah aşkına.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar