Anahtar deliği - Pekşen gaz veriyor.28.4.2015

CHP Trabzon 1.sıra milletvekili adayı Haluk Pekşen çalışma temposuyla hem partilileri mutlu ediyor, hem de kendisi motive oluyor.

Anahtar deliği -  Pekşen gaz veriyor.28.4.2015

PEKŞEN GAZ VERİYOR

CHP Trabzon 1.sıra milletvekili adayı Haluk Pekşen çalışma temposuyla hem partilileri mutlu ediyor, hem de kendisi motive oluyor.

Seçim startı verildiği günden bu yana parti teşkilatının koymuş olduğu çalışma kural ve prensiplerine uygun hareket ederek karargahı mutlu ettiği gibi maddi olarak da elini cebine atarak partide tüm seçim yükünü omuzlarına alması tüm partiye ayrı bir mutluluk veriyor. Her gittiği yerde yaptığı sempatik hareketleriyle söz ettiren Pekşen ikinci milletvekilini çıkarabilmek için yoğun çaba harcamaya devam ediyor.

DENGEYİ AKÇAABAT BOZAR

Akçaabat Akçakale belde belediye başkanlığını kuran ve üç dönem belediye başkanlığı görevini yürüttükten sonra 2011’de milletvekili adayı olarak CHP’den ikinci sıraya yerleşen Ali Türen Öztürk Akçaabat’ta büyük bir seçim kampanyası yürütmesine rağmen milletvekili seçilmeyi başaramadı.

Bu seçim tekrar önseçime giren ve ikinci sırada çıkan Öztürk bu kez milletvekili seçilmeyi kafasına koymuş durumda. Pekşen’in ardandın ikinci sırada yer almasını bir avantaj olarak gören Öztürk bu kez kesin milletvekili seçileceğine inandığı gibi Trabzon’da milletvekili dengesini de Akçaabat’ın bozacağına inanıyor,

HAFTANIN GOLÜ MEDJANİ’DEN

Hafta sonunda Trabzonspor Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaştı, zor bir maçtı bordo mavililer için.

Ligde hiçbir iddiası kalmayan rakip kırmızı şimşekler maça bayağı asıldı, on kişi kaldığı 70. dakikalarda da serbest vuruştan golü buldu. Trabzonspor bu dakikadan itibaren tüm hatlarıyla rakip kaleye saldınsıyda da golü bulmakta bir hayli sıkıntı çekti. Uzatma dakikalarında bir serbest vuruştan gelen bordo mavili takımın golü bize göre haftanın golü yarışmasına adaydır. Serbest atışı kullanan Yusuf’un Medjani’ye o golü attırması, akıl dolu bir hareketti, Yusuf’u da Medjani’yi de kutluyoruz.

AK PARTİ BEŞE GİDİYOR

Akçaabat her dönem milletvekili çıkaran bir ilçedir.

Bu dönem de önemli adayları var siyasi partilerin, hangisi seçilecek herkes merak ediyor. AK Parti’nin 4. sıra milletvekili adayı Adnan Günnar Akçaabatlı, CHP’li Ali Türen Öztürk gibi, seçim yarışı iki aday arasında görülüyor. Adnan Günnar başka Akçaabat’la fazla önem vermiyordu, seçim süreci yol almaya başlayınca Günnar’da Akçaabat’a ağırlık vermeye başladı. Ancak, Günnar’ın 4. sırada bile olsa seçilme sıkıntısı olmadığını söylüyor, partisinin beş milletvekili çıkarmaya doğru yol aldığını söylüyor.

MALKOÇ AYNEN DEVAM

Trabzon’dan AK PartiDdeğn milletvekili aday adayı oldu, damadı genel başkan yardımcısı olarak Antep’ten aday gösterildiği için Malkoç aile kontenjanına takıldı.

Buna rağmen pes etmedi, aday adaylık sürecinde olduğu gibi yaygın basında AK Parti’nin propagandalarına devam ediyor. Belli ki seçimden sonra Şeref Malkoç’da etkin bir görev alacak, partide olmazsa bile bürokraside Malkoç’a bir yer bulurlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler