Anahtar Deliği - o turizmci ‘araplar 3-5 yıla gider’ niye dedi?. 28.03.2015

Trabzon’da turizm sektörünün tecrübeli ismi Zorlu Grand İşletme Müdürü Ali Şahin, KTÜ’de bazen konferanslara katılır ve tecrübesini paylaşır.

Anahtar Deliği - o turizmci ‘araplar 3-5 yıla gider’ niye dedi?. 28.03.2015

O TURİZMCİ ‘ARAPLAR 3-5 YILA GİDER’ NİYE DEDİ?

Trabzon’da turizm sektörünün tecrübeli ismi Zorlu Grand İşletme Müdürü Ali Şahin, KTÜ’de bazen konferanslara katılır ve tecrübesini paylaşır. İşte bu programlardan bir tanesini KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi’nde yaptı.

KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr Mustafa Şahin’in davetiyle ‘kariyer günleri’ programına katılan Şahin burada ilginç bir tespitti bulundu.

Dediki; “Araplar çabuk sıkılır. Bursa’dan Kocaeli’den Adapazarı’da bu görüldü. Oralarda kalanlar daha sonra bizim bölgemize kaydılar. Yani Arap turizmine çok güvenilmemelidir. Bunun kısa süreceğini düşünüyorum” Bu uyarı her anlamda dikkate alınmalı diye düşünüyoruz.

TRABZONLU SANATÇIDAN MESAJ VAR

Çetin Altay’ı bilirsiniz. Trabzon şivesini filmlerde öyle güzel kullanır ki Karadenizlileri gülme krizine sokar.

Çetin Altay aynı zamanda Sürmenelidir. Şimdilerde Antalya’da bir Akdeniz komedisi filmi çekimlerinde ter döküyor. Yakında film beyaz perdede olacak. Bir de Antalya ağzıyla dinleyin Çetin’i.. Oflu Hoca’nın Şifresi filminde ‘hoca’ rolüyle çok beğenilmişti.

İşte o filmin de DVD’leri çıktı. Çetin telefonla aradı ve dediki; “Evinize geliyrum uşağum’ Bizde bu mesajı paylaşalım aynen..

SÜLEYMAN SOYLU TRABZON’DA KİMLERDEN İSTİHBARAT ALIYOR

AK Parti Trabzon’da en fazla konuşulan konulardan biri milletvekili birinci sırasında kim olacak. Yani abi rolünde kim olur. Aksaray’a biat etmiş RTE’nin sözünden çıkmayan Süleyman Soylu, tepede kritik görevlerde yer alıyor.

Süleyman Soylu’nun Trabzon birinci sıradan aday olacağı iddia ediliyor. Soylu bu iddiaları biliyor. Kendisi hakkında konuşulanları, söylentileri, kimlerin ne dedikodu çıkardığını Trabzon’da bir kaç isimden öğrendiğinin hatta defalarca telefon görüşmeleri yaptığı duyumunu aldık.

Trabzon’da ona yakın konuştuğu kişilerden biri Trabzon’un ünlü diş doktoru Ahmet Uğur Zihni. Zaten Zihni’yi AK Parti Trabzon İl yönetimine sokan da Soylu’dur. Diğer isim..

Yani görüştüğü bilgi aldığı isim Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu. Başkan Aydoğdu, şu aralar epey yoğun. Ankara’ya da gidip geliyor. Soylu’yu en iyi onlar bilir, sessizlerse bunda bir neden vardır diye not düşelim.

TRABZONSPOR’UN MİLLETVEKİLİ ADAYI GAZ ALMAK İÇİN Mİ?

Trabzonspor için yola çıktım diyerek mecliste Trabzonspor’un temsilcisi olsun amacıyla yola çıkan Bağımsız Milletvekili adayı Bilali Habeşi Arslan, taraftar dernekleriyle istişare yapmaya başladı. Çalınan kupa bu işin başlangıcını oluşturuyor aslında..

Taraftar derneklerinin bağımsız milletvekili adayına destek verecekler. Şike sürecinde siyasetin tüm organları iflas edip sınıfta kaldı. Ortaya da ilginç iddialar atılıyor. Mesela bir tanesi bu adayın gaz almak için çıkarıldığı hatta AK Parti’nin arkasında olduğunu ileri sürülüyor. Lakin biz böyle olduğunu düşünmüyoruz. Ama duyumlar, konuşulanları en ince ayrıntısına kadar sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler