Anahtar Deliği -AK Parti’nin beş atağı. 27.05.2015

AK Parti Trabzon’da atağa geçti, beşinci sır milletvekili adayı Nihat Tosun bayram yapmaya başlamış.

Anahtar Deliği -AK Parti’nin beş atağı. 27.05.2015

AK PARTİ’NİN BEŞ ATAĞI

AK Parti Trabzon’da atağa geçti, beşinci sır milletvekili adayı Nihat Tosun bayram yapmaya başlamış.

Nihat Tosun Trabzon’da AK Parti’nin beş yapacağına ve kendisinin de milletvekili seçileceğine inanıyor.

Anket yaptırmışlar, sonuca göre AK Parti’nin oy oranı yüzde 65 ve bu orana ulaşması halinde AK Parti’nin beş yapma ihtimali doğuyor.

Özellikle Süleyman Soylu’nun sistemli ve de çok çalışması AK Parti’nin Trabzon’da önünü açtığı iddia ediliyor.

CANALİOĞLU MAÇKA’DA KAMP KURDU

Milletvekili aday sıralamasında umduğunu bulamayan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Maçka’da inzivaya çekilmiş durumda.

CHP’ye çalışmadığı gibi taraftarlarına da çalışmanıza aynen devam eden demiyor, hangi partiye çalışalım soranlara da kafana göre takıl diyormuş.

Canalioğlu günaşırı Trabzon’dan taze balık siparişi veriyormuş.

Büyükşehir Belediye başkan adaylığı döneminde kendisini 7 haziran seçimlerinde garanti milletvekili adayısın sözleriyle ikna edenlerin, genel seçim öncesi vermiş oldukları sözü tutmamaları Canalioğlu’nu derinden yaralamış. Kendisine vefasızlık yapıldığına inanıyor.

5-1’İN TAKTİĞİ BELLİ OLUYOR!

Volkan Canalioğlu’nun aday gösterilmemesine tepki gösteren bazı CHP’lilerin partilerine oy verme eğiliminde olmadıkları, MHP ile AK Parti arasında tercih yapacakları söyleniyor.

1. sıra milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen’de partiden olası oy kaymasını önlemek için tedbirler devreye sokarken, partiye oy vermeyeceğiz diyenleri organize edenlerin hedefi ise CHP’nin bir milletvekili çıkarmasını önlemek olduğu için, Canalioğlu tepkisi yüzünden CHP’ye oy vermeyeceğim diyenleri AK Partiye’ye yönlendirme eğilimine giriyorlar. Bunlar bu şehirde konuşuluyor, ne kadarı gerçekleşir bilinmez.

ŞAMPİYON KALICI OLMALI

1461 Trabzon Futbol takımı geçtiğimiz sezon ikinci lige düştü, bu sezon tekrar 1. lige çıkarken, bu ligde kalıcı olacağım mesajını da verdi.

Şampiyon takımın teknik heyetini, futbolcularını kutluyoruz, çünkü hepsi yeni, geçen yıl takım küme düşerken mevcut futbolcular ve teknik heyetin suçu yoktu. Yönetime gelince, onlar takımı göz göre göre küme düşürürken kusurlu idiler, şampiyon olunmasıyla bu kusurları giderilmiş oldu. Trabzon 1461 futbol takımı 1. ligde güçlü ve kalıcı olmalı.

KTÜ’NÜN MİSYONU BİTMEZ

KTÜ’ camiasının renkli simalarından Kamil Yazıcı yaş haddinden emekli olduktan sonra, özel Avrasya Üniversitesi’ne öğretim üyesi olarak transfer edildi.

Ve Prof. Dr. Kamil Yazıcı yeni görevine başladı ancak aktif yöneticilik görevi almadı.

Beni öğrencilerimle baş başa bırakın deneyimlerimi aktarayım düşüncesi içindi, yönetim de şimdilik Yazıcı’nın yaklaşımını olumlu bulmuş.

KTÜ’yü sorduk Yazıcı’ya misyonu mu bitti ne oldu, biraz silik kalıyor.

Yazıcı’ya göre KTÜ’nün misyonu bitmez, misyonunu yerine getirme aşamasına gelmiştir, şehirle ve toplum kesimiyle bütünleşmesi lazım.

KTÜ’ye bilimsel başarılı yöneticiler değil sosyal olarak etkin isimler bulup görev vermek lazım diyor Prof. Dr. Kamil Yazıcı, bu anlamda bu dönemi kayıp sayıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler