Anahtar Deliği - Trabzon insanı çok mütevazi25.4.2015

Dünya Basketbol Şampiyonası Türkiye’de oynandığı önceki yıllarda, basketbol milli takım sporcuları parasal primi slagon haline getirdi

Anahtar Deliği - Trabzon insanı çok mütevazi25.4.2015

TRABZON İNSANI ÇOK MÜTEVAZİ

Dünya Basketbol Şampiyonası Türkiye’de oynandığı önceki yıllarda, basketbol milli takım sporcuları parasal primi slagon haline getirdi ve dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan’a dayatma yaptılar, yüksek bir meblağ parayı prim olarak kopardılar.

Dünya Futbol şampiyonu olarak Türkiye’ye haklı bir gurur kazandıran Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı sporcularına Başbakan Ahmet Davutoğlu benden dileyin ne dilerseniz demiş ve açık çek vermiş. Sporcular da okulumuza kapalı spor salonu yaptırın demişler. İşte aradaki milli şuur farkı. Bir yanda verilmeden istenen yüksek meblağlı prim, diğerlerine verilen açık çek karşılığı talep edilen okula kapalı spor salonu.

Trabzon her kademede çok mütevazi!

ŞAMPİYONLARI HEBA ETMEYELİM

Erdoğdu Anadolu Lisesi, Dünya liselerarası futbol şampiyonu olduktan sonra Trabzonspor’un kendi değerlerine sahip çıkması özüne dönmesi bir kez daha içimizde milli konu haline geldi, işin uzmanları şampiyon takımı masaya yatırıp, bu takımdan kaç tane Trabzonspor topçusu çıkar tartışması yapılmaya başlandı.

Futboldan ve futbolcudan anlayan futbol adamları üç-beş yardımcı topçu çıkar diyorlarmış şampiyon takımdan. Ne abartalım, ne de küçük görelim, bu takımda sahip çıkılacak futbolcu var, onları heba etmeyelim.

CHP KANTARA ÇIKIYOR

CHP Trabzon teşkilatı bu zamana kadar genel seçimde yapılmamış bir uygulamayı 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nunda yaparak, milletvekili adaylarıyla seçmeni buluşturacaklar. Önümüzdeki günlerde yapılacak programa Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’de davet edilecek. Hamzaçebi böylece uzun zaman sonra ilk kez partisinin Trabzon’da bir etkinliğine iştirak etmiş olacak.

Öte yandan önümüzdeki günlerde Milletvekili Volkan Canaliolğ’nun da serbest bir program çerçevesinde Trabzon’a gelerek seçim çalışması yapacağı duyuruldu.

SOYLU’NUN VAATLERİ VAR

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni İstanbul’da kabul edip vaatlerde bulunduktan sonra Trabzon’a uğurladı. Trabzon’da da Genel Başkan Yardımcısı, 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu şampiyonları karşıladı ve vekaleti yerine getirmeye çalıştı.

Soylu, şampiyonlar için daha önce devreye girmiş ve Guatamala’dan takımın İspanya’ya uçmasını sağlamış, kendilerine başka vaatlerde de bulunmuştu. Görünen o ki Soylu’nun yükü hayli ağır.

TARİHE SAYGI BİLİNCİ!

Ermenilerin soykırım iddialarının 100. yıldönümü idi. Türkiye 1915 yılını uluslararası barış yılı ilan etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kutlama törenleri yapıldı, dünya liderleri bu törenlere çağrıldı, bir kez daha Erkeni soykırımı yapılmadığı dünya ülkeleri liderlerinin önünde dünyaya haykırıldı. Aslında Türkiye’nin böyle bir yalanlamaya da ihtiyacı yok. Biz ninelerimizden Ermeni çetecilerinin o yıllarda köylerimizde yapmış olduğu insanlık dışı olaylar ve Türklerin ölümüne sebebiyet verdikleri nice olaylar bugün konuşulmuyor diye Türkiye Ermeni propagandistlerinin karşısında elbette ki susacak değil. Obama’nın büyük felaket yaklaşımı karşısında, Putin’in soykırım sözünü kullanması iki liderin tarihe karşı duyduğu sorumluluğun yansıması idi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler