Anahtar Deliği - Demeli Cuma Günü Atanıyor.18.09.2014

Demeli Cuma Günü Atanıyor.18.09.2014

Anahtar Deliği - Demeli Cuma Günü Atanıyor.18.09.2014

DEMELİ CUMA GÜNÜ ATANIYOR

MHP’de Trabzon il teşkilatının görevden alınmasının ardından, yeni yönetim kimlerden oluşacağı merak ediliyor.

Gelişmelere bakılırsa, görevden alınan İl Başkanı Muammer Demeli’ye yeniden il başkanlığı görevi verilecek.

Kendisiyle dün yapmış olduğumuz görüşmede, yönetim kurulumdan 11 arkadaşımız şu veya bu gerekçelerle ayrılmıştı, yen bir yönetim oluşturmak şart olmuştu.

Genel merkez Trabzon teşkilatına el attı ve muhtemelen de Demeli yeni bir yönetim oluşturacak.

Cuma günü, yani yarın il başkanlığı görevinin genel merkez tarafından Demeli’ye verilmesi bekleniyor.

Atamayla daha derli toplu ve daha uyumlu çalışacak bir yönetimi oluşturmak için Demeli bulunduğu göreve yeniden devam edecek.

BEYAZLI DAHA NE YAPSIN?

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine, 3 Temmuz şike sürecinin ardından seçilen Trabzonspor delegesi Mustafa Beyazlı boş durmuyor.

Görevde bulunduğu zaman zarfında TFF Başkanı ve yöneticilerle sürekli kapalı kapılar ardında Trabzonspor kavgasını veren ve şike davasıyla bordo mavili kulübün haklılığı tescil edilmiştir, federasyon olarak bu hakkı teslim edelim diyen Beyazlı, bu tartışmaları zaman zaman kamuoyu önünde yaptı.

Beyazlı’ya göre şike davası UEFA nezdinde bitmiş değil.

Her an Trabzonspor’un haklılığını teyit edecek talimatların TFF’ye geleceğini beklediklerini, TFF disiplin ve tahkim kurullarının harekete geçmesi için de yeni delillerin ortaya çıkmasının şart olduğunu söylüyor.

Beyazlı, TFF yönetim kurulu üyesi olarak üzerine düşeni her platformda yapmış ve şike davasında Trabzonspor’un haklılığını savunmuş, savunmaya devam ediyor.

BASININ EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TALEBİ

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal geçmiş yıllarda şehrimizde görev yaptığı dönemlerden çok iyi tanıyoruz.

Geçmişte görev yapmış olduğu ilimize 17 Aralık darbe operasyonunun ardından Emniyet Müdürü olarak atanıp göreve başlamasıyla birlikte pek de acemilik çekmedi.

Şehri çok iyi tanıyan, geçmiş görev süresi döneminde basınla, iş dünyası ve sivil toplum örgütleriyle iyi diyalog kuran Köksal’ın bu avantajları müdürlüğü dönemine de yansıdı.

Göreve başladıktan sonra ne teşkilatının ne de kendisinin önemli bir falsosu olmadı.

Dün ilk olarak Gazeteciler Cemiyeti lokalinde Trabzon basınıyla sohbet toplantısı yaptı, basın mensuplarının sorularına muhatap oldu hepsine de içtenlikle yanıt vermeye çalıştı.

Basın mensuplarının Köksal’dan bir isteği vardı ve bu istek Trabzon emniyetinden gerektiği şekilde haber çıkaramama yönündeki serzenişleri.

Her ne kadar Emniyet Müdürü Köksal, basının bilgisi olması gereken haberleri veriyor, gerektiği hallerde açıklamalarını yapıyoruz dediyse de bu yanıt basın mensuplarını tatmin etmedi.

Hiç değilse, Müdür Köksal geçmişte görev yapan bazı müdürler gibi, emniyetin reklam haberlerini basına sızdırarak prim yapmaya çalışmıyor, hiyerarşik düzen içinde konulmuş kurallar neyse onu yapıyor.

Basın da emniyetten haber alamama yönünden haklı, Müdür Köksal’da basına beyenat verme engeline takılması yönünden haklıdır.

En iyisi ortasını bulmak ve basını emniyet kaynaklı haberlerden mahrum etmemek.

ALTUNBAŞ’A KARŞI ÇIKANLAR

AK Parti’de ilçe kongre tarihlerinin 1 kasım olarak açıklanmasının ardından, il kongresinin de şubat ayı sonuna kadar yapılacağı bilgisi verildi.

Trabzon’da il başkan adayları kim olacak?

Mevcut Başkan Adnan Günnar, 2015 yılının haziran ayında yapılacak genel seçim için milletvekili adayı olacağı için il başkanlığına adaylığını koymayacak.

İl başkanlığının taliplileri arasında en güçlü isim olarak Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ismi ön plana çıkıyor.

Altunbaş’a, İl Başkanı Adnan Günnar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun karşı olduğu kulislerden yansıyor.

Altunbaş’ı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç destekliyormuş.

Günnar’ın, Altunbaş’ı desteklememesini anlarız da Gümrükçüoğlu’nun Altunbaş’ın il başkan adaylığına karşı çıkmasına anlam vermekte zorlanıyoruz.

Genç’in desteklediği bir adayı Gümrükçüoğlu desteklemez diye bir kural mı var?


HİLTON 2015’E KALMAYACAK

Hilton oteller zinciri, zincirin halkalarına Trabzon’u dahil etmek için işadamı Erol Tuna’nın üzerine adam koydu, ikna etmek için epey uğraş verildi.

Başkaları Trabzon’a Hilton oteli kazandırmak için aracılar devreye sokarken, Hilton Grubu, Tuna’nın üzerine adam saldı, sen bu otel işine gir, Hilton zincirine Trabzon’u ekle dediler.

Güven veren işinde başarılı olan işadamlarını Hilton’dan da başka markalardan da ortağımız ol teklifi gelir, gelecektir.

Hilton Garden İn Trabzon’un Söğütlü’de temel atma töreni daha dün gibi.

Otel’in yapımı tamamlanmak üzere, teferruat üzerinde çalışmalar yapılıyor.

2015 yılına kalmadan Hilton Garden in Trabzon 275 yatak kapasitesiyle Trabzon ve Karadeniz turizminin hizmetine girecek.

Sebep olanlara ve yapanlara teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler