Anaha'r'ın kitabı Kale Arkası Zabıtları çıktı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC)Genel Sekreteri , gazeteci Kamil Anahar yaklaşık 30 yıllık gazetecilik serüvenini kitap haline getirdi. Gazeteci Kamil Anahar 1983-2015 yılları arasında sürdürdüğü 30  yıllık gazetecilik yaşantısındaki anılarını ‘’ Kale A

Anaha'r'ın kitabı Kale Arkası Zabıtları çıktı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC)Genel Sekreteri , gazeteci Kamil Anahar yaklaşık 30 yıllık gazetecilik serüvenini kitap haline getirdi. Gazeteci Kamil Anahar 1983-2015 yılları arasında sürdürdüğü 30  yıllık gazetecilik yaşantısındaki anılarını ‘’ Kale Arkası Zabıtları’ adlı yeni kitabında anlattı.

Anahar, kitabında, kimsenin bilmediği anılarını paylaştı. Kamil Anahar ,kitabını şu şekilde anlattı: "Sözünü ettiğim olayların bazısını belki duymuş, okumuş olabilirsiniz bir yerlerde. Benim burada yaptığım, bilindiği sanılan bu olayların perde arkasını, satır arasını yazmak, duyulmamış ayrıntıları nakletmek. Bazen şaşkınlığa düşecek, bazen kahkahalar atacaksınız.

Ama 3 yıllık emeğimin ürünü olan bu kitabı okurken şöyle ya da böyle elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Trabzonspor’un efsane teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş’in ilginç anılarını ve bugüne kadar görev yaptığım ulusal ve yerel gazetelerde yaşadıklarımı bulacaksınız’’dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler