Altunbaş: Siyaseti halkımız için yaptık!

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, “Siyaseti sadece Trabzon ve insanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için yaptık” dedi.Ak Partide yaklaşan Ortahisar İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi bir açıklama yapan Başkan Altunbaş, görevde oldu

Altunbaş: Siyaseti halkımız için yaptık!

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, “Siyaseti sadece Trabzon ve insanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için yaptık” dedi.

Ak Partide yaklaşan Ortahisar İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi bir açıklama yapan Başkan Altunbaş, görevde oldukları süre içerisinde menfaatten uzak, hizmete odaklı siyaset yaptıklarını kaydederek şunları söyledi; “Çekirdekten yetişme Ak Partiliyim. Partimin her kademesinde görevler yaptım. Ben ve arkadaşlarım, hizmet etmeyi misyonumuz olarak görüp, yürüttük. Siyaseti hizmet, hizmeti ise Allah rızası için yaptık. Bizim için siyaset, sadece bir hizmet mekanizmasıdır.

Çalışmalarımızı hep bu duygu ve düşünce doğrultusunda yürüttük. Hiçbir zaman makam peşinde koşmadık. Tek düşüncemiz, ‘halkımıza en iyi hizmeti nasıl verebiliriz’ anlayışı olmuştur. Bu duyguyla hareket ederek, ahalimiz her neredeyse bizde hep orada, yanlarında olmaya çalıştık. Ben ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarım, bu onurlu görevin karşılığını verebilmek için 4 bin kişilik Ortahisar İlçe Teşkilatımız ile birlikte el ele, omuz omuza vererek, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıp, hizmetlerimizi partimizin çizgisinden sapmadan ve liderimizin tavsiyelerinden ilham alarak yürüttük.

Bu onurlu görevi yürütürken de hiçbir zaman yorulmadık; aksine her saniyesinden keyif aldık. Bizi bu göreve layık gören değerli parti mensubu arkadaşlarımızın yüzünü kızartacak hiçbir şeyinde altına imza atmadık, onlara layık olabilmek için daha çok efor sarf ettik. ‘Olurda bizden bir şey ister’ düşüncesiyle kimseyle de aramıza mesafe koymadık, daha çok kaynaşmak ve dertlerine ortak olabilmek için bilhassa yanlarına gittik, sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüp, çözümü içinde yeri geldi kamuoyu yaptık, yeri geldi ilgili makamların kapısını aşındırdık” dedi.

Almış oldukları her görevi, severek ve gönülden yaptıklarını belirten Altunbaş, 3 yıl içerisinde zaman mekanizmasının nasıl işlediğinin farkına bile varamadıklarını, söz konusu Trabzon olunca, kendileri için her şeyin ayrı bir anlam taşıdığını belirterek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler