Altınordu nokta koydu

PTT 1'inci Lig'de pazar günü Bucaspor'la oynayacağı derbiye odaklanan Altınordu, devre arasında 3 oyuncuyla anlaştıktan sonra transfer defterini kapattı. İlk yarı bitiminde 9 oyuncuyla yolları ayırdıktan sonra Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan for

Altınordu nokta koydu
PTT 1'inci Lig'de pazar günü Bucaspor'la oynayacağı derbiye odaklanan Altınordu, devre arasında 3 oyuncuyla anlaştıktan sonra transfer defterini kapattı. İlk yarı bitiminde 9 oyuncuyla yolları ayırdıktan sonra Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan forvet arkası Kerim Avcı, Akhisar Belediyespor'dan golcü Bahattin ve son olarak Çaykur Rizespor'dan sol bek Oğuzhan Berber'i kiralayan kırmızı lacivertliler, eksik mevkileri altyapıdan takviye etme kararı aldı.
 
"Kenarda dursun diye transfer yapmıyoruz" diyen futbol direktörü Murat Dizdar, 3 futbolcuyu alarak nokta atışı yaptıklarını söyledi. Dizdar, "Kerim, Bahattin ve Oğuzhan ilk 11'de oynayabilecek kapasitede. Yedekte oturanların mutsuzluğu takıma yansıyor. Asık suratlı futbolcu istemiyoruz. Gençlerimiz 10 yıldır bizimle, onlara birşey öğretmek zorunda kalmıyoruz" dedi. Altınordu'unn kupadaki Bayburt Gruq Özel idare maçında U18 takımından 8 isim görev almıştı.
 
KAPTANDAN HABER YOK
 
Altınordu'da takım bulması için izin verilen Kaptan Murat Cömert'in henüz bir kulüple anlaşmadığı öğrenildi. 2'nci Lig'de zirveye oynayan ekiplerin talip olduğu deneyimli oyuncunun, PTT 1'inci Lig'de mücadele eden bir takıma gitmek istediği ifade edildi. İdmanlara çıkmasına rağmen İzmir temsilcisinden ayrılmak isteyen stoper Rıza Efendioğlu'nun durumu da belirsizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor