Altında dev çöküş, çeyrek saatler içinde eridi!

ABD’den açıklanan istihdam piyasası verilerinin oldukça olumlu gelmesi doların ateşini yükseltirken, altın ise yılbaşından bu yana en düşük seviyesine geriledi. Açıklama öncesinde 1.197 dolardan işle gören altının ons fiyatı, güçlü veriler sert düşerek 1.

Altında dev çöküş, çeyrek saatler içinde eridi!

ABD’den açıklanan istihdam piyasası verilerinin oldukça olumlu gelmesi doların ateşini yükseltirken, altın ise yılbaşından bu yana en düşük seviyesine geriledi. 

Açıklama öncesinde 1.197 dolardan işle gören altının ons fiyatı, güçlü veriler sert düşerek 1.175dolar seviyesine kadar çekildi.

GRAM ALTIN 100 LİRANIN ALTINDA

Yurt içinde ise dün 100 lirayı aşan altının gramı yüzde 1.17 düşerek 99.53 liraya çekilirken, güniçerisinde 165 liraya kadar yükselen çeyrek altın ise verinin açıklanmasının ardından 162 liraya kadar geriledi. Şu saatlerde Kapalıçarşı'da çeyrek altın 163 liradan satılıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler