Almanlar Nuri'de ısrarcı!

Yaklaşan transfer dönemi öncesi her yerden transfer iddiası ortaya atılmaya devam ediyor. Bu kez Almanlar daha öncede ortaya attıkları Nuri Şahin iddasını yeniden gündeme getirdi Alman Bild gazetesi yaklaşık 1 ay önce ortaya atılan Trabzonspor genel menaj

Almanlar Nuri'de ısrarcı!
Yaklaşan transfer dönemi öncesi her yerden transfer iddiası ortaya atılmaya devam ediyor. Bu kez Almanlar daha öncede ortaya attıkları Nuri Şahin iddasını yeniden gündeme getirdi
 
Alman Bild gazetesi yaklaşık 1 ay önce ortaya atılan Trabzonspor genel menajeri Serhat Altıncı'nın, Nuri Şahin'le görüşme yapmak için Dortmund kulübünden izin aldığı haberini yeniledi.
 
Gazete, Dortmund'un verdiği izin sonrasında Nuri Şahin'in de bordo-mavili formayı giyme konusuna soğuk yaklaşmamasının Trabzonspor'un iştahını kabarttığını yazdı. Yeni dönemde Thomas Tuchel'le yenilenmeye gidecek olan Dortmund'da sakatlıkları yüzünden fazla forma şansı bulamayacağını düşünen Nuri'nin Türkiye'ye dönerek, bu kez de şansını babasının topraklarında deneyeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler