Alman pilotun sevgilisinden şok açıklama

Germanwings Havayollarına ait yolcu uçağını kasten düşürdüğü açıklanan Andreas Lubitz’in eski kız arkadaşı, “Kazayı duyduğumda, Lubitz’in ‘Bir gün sitemi değiştirecek bir şey yapacağım ve herkes benim adımı öğrenecek, beni hatırlayacak’ dediğini hatırladı

Alman pilotun sevgilisinden şok açıklama

Germanwings Havayollarına ait yolcu uçağını kasten düşürdüğü açıklanan Andreas Lubitz’in eski kız arkadaşı, “Kazayı duyduğumda, Lubitz’in ‘Bir gün sitemi değiştirecek bir şey yapacağım ve herkes benim adımı öğrenecek, beni hatırlayacak’ dediğini hatırladım” dedi.

Germanwings Havayollarına ait Barselona-Düsseldorf seferini gerçekleştiren yolcu uçağının yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından düşürüldüğü açıklanmıştı. Kazanın ardından başlatılan incelemeler kapsamında olay günü yardımcı pilota verilen hasta raporunun şirket yetkililerine teslim edilmediği bildirilirken, Andreas Lubitz’in eski kız arkadaşı, yardımcı pilotun uçağı düşüreceğini daha önceden ima ettiğini bildirdi.

İsminin açıklanmasını istemeyen eski eski kız arkadaş, kazanın olduğunu öğrendiğinde Lubitz’in kendisine “Kazayı duyduğumda, Lubitz’in ‘Bir gün sitemi değiştirecek bir şey yapacağım ve herkes benim adımı öğrenecek, beni hatırlayacak’ dediğini hatırladım. O zaman, ne demek istediğini anlamamıştım ancak şimdi her şey çok daha net” dedi.

Lubtiz’in sırlarını saklamayı başardığını bildiren yardımcı pilotun eski kız arkadaşı, yardımcı pilotun geceleri korku içinde uyandığını ve “düşüyoruz” diye çığlıklar attığını belirtti. Eski kız arkadaşı yardımcı pilotun gerçekle neler olduğunu ve bu durumu diğer insanlardan saklamayı bildiğini ifade etti.

Barcelona- Düsseldorf’a gitmek üzere havalanan Airbus tipli yolcu uçağının Fransız Alplerinde düşmesinin ardından, araştırmalar kapsamında bulunan kara kutuda elde edilen ses kayıtlarında göre 150 kişinin bulunduğu uçağın yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından düşürüldüğü açıklanmıştı. Açıklamanın ardından yarımcı pilotun evinde yapılan aramalar çerçevesinde Lubitz’in bilgisayarına ve bazı belgelere el konmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler