“Allah CHP’ye ve CHP’lilere kolaylıklar versin!"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Allah CHP’ye ve CHP’lilere kolaylıklar versin. Böyle bir genel başkanla ancak bu kadar olur” dedi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın 75. Danışma Meclisi Toplantısı’na k

“Allah CHP’ye ve CHP’lilere kolaylıklar versin!"
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Allah CHP’ye ve CHP’lilere kolaylıklar versin. Böyle bir genel başkanla ancak bu kadar olur” dedi.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın 75. Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Bakan Işık ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Bakan Işık, “Bizim bu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı çok ilginç bir adam. Sürekli adres şaşırıyor. Merdivene gideceği yönü bilmez ters biner, bütün kamuoyunda kendine güldürür. Oturduğu şehrin adını unutur, Kağıthane’ye Kağıttepe der, kendine oy veren insanı bile güldürür. Kendi çevresinden, seçim çevresinden aday olmaz, gider başka yerden aday olur. Şimdide yine adres şaşırmış gitmiş notere. Sayın Kılıçdaroğlu seçime şurada 2 ay var. Gidilecek yer noter değil millettir. Siyasette adres noter değil millettir, senet de siyasette sözdür. Niye notere gidersin? Sözüne itibar edilmediği için. Sayın Kılıçdaroğlu’ndan önce de Türkiye’de CHP’nin genel başkanları vardı. Demokraside siyasi partiler vazgeçilmez unsurlardır. AK Parti 13 yıldır iktidarda, diğer muhalefet unsurları da var. Daha ilk defa bir siyasi lider notere gidiyor. Bunun bir tek anlamı var; ey millet, ben biliyorum ki siz benim sözüme güvenmiyorsunuz demek istiyor. Nasıl güvensin bu millet? Ne söylediysen tersi çıktı. Ne söylediysen doğru olmadığı kısa sürede ortaya çıktı. Mum hikayesini biliyorsunuz. Yatsıya kadar bile sürmedi pek çok sözünüz. Hele şimdi bir de ‘Yüzde 35’in altında kalırsam’ demiş CHP’de. Tartışma başladı. Yani kimse yüzde 35’i göremediği için şimdi kim olacak tartışması başladı. Allah CHP’ye ve CHP’lilere kolaylıklar versin. Böyle bir genel başkanla ancak bu kadar olur. Ama Allah’a şükürler olsun bakın AK Parti’ye 13 yıldır, ne iktidar yorgunluğu var ne de kendi içerisinde bir farklı anlayış var. Bir iki küçük tartışma bile hepimize bir anda ‘ne oluyoruz’ dedirtti değil mi? Ama hemen genel başkanımız gereken müdahaleyi yaptı. ‘Bir siyasi partide herkesin her alanda düşüncesi bir değildir, gerekli de değildir. Ama parti disiplinine kim uymazsa gereken karşılığı alır’ dedi ve tartışmayı bitirdi. İnşallah bizde 7 Haziran seçimlerine kadar bu tartışmaları bir kenara bırakacağız ve bir birlik ve beraberlik, bütünlük yapısı içerisinde seçimlerden en yüksek sonucu alacağız” ifadelerini kullandı.
 
Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler