Ali Sürmen'den ilginç açıklama

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den, Erdoğdu Lisesinin başarısı ile akalaı çarpıcı bir açıklama geldi. Sürmen, “Erdoğdu Lisesinin dünya şampiyonluğu ve Trabzonspor'umuzu GS önünde iyi futbol ile galip gelmesi hem bizl

Ali Sürmen'den ilginç açıklama

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den, Erdoğdu Lisesinin başarısı ile akalaı çarpıcı bir açıklama geldi. Sürmen, “Erdoğdu Lisesinin dünya şampiyonluğu ve Trabzonspor'umuzu GS önünde iyi futbol ile galip gelmesi hem bizlere hem de başka futbol takımı taraftarlarına ders gibi sonuçlar çıkardı; Biz kendi çocuklarımızla çok başarılı oluyoruz, Bu şehir bir futbol şehridir. Bu yönümüz ön plana çıktığında daha güçlü oluyor ve Anadolu’nun desteğini alıyoruz. Bizim için sadece bordo- mavi vardır. Diğer renklere eşit mesafede durmasını biliriz.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor