Albayrak; "Beni devirmek için herşeyi yaptılar"

Haber61/Spor Servisi - Kuzey Ekspres Gazetesi sahibi Hasan Kurt'un sorularını yanıtlayan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, eski yöneticisi ve şu anda Trabzonspor Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.İşte o röportaj

Albayrak; "Beni devirmek için herşeyi yaptılar"

Haber61/Spor Servisi - Kuzey Ekspres Gazetesi sahibi Hasan Kurt'un sorularını yanıtlayan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, eski yöneticisi ve şu anda Trabzonspor Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte o röportaj;

Hasan Kurt: ''Siz Hacıosmanoğlu ile birlikte çalıştınız. Bizden daha iyi tanıyorsunuz. Evet, söylemiştiniz. Sayın Başkan, ben size bir başka konu için aradım. Engin Kara, Trabzonspor-Sivasspor maçının son saniyesinde meydana gelen olayların mimarının İbrahim Hacıosmanoğlu olduğu öne sürerek, taraftar gruplarını onun bulduğunu ve o gruplara sahayı karıştırın talimatı verdiğini iddia etti ve sizin de bunu bildiğinizi belirtti. Kara’yı aradım. Bu konuda elinizde belge var mı? dedim, Kara, ‘Ben iddiamın arkasındayım’ diye ısrar etti, Gerçekten bu olaydan sizin haberiniz var mı?’

Nuri Albayrak: ''Sayın Kurt, benim elimde bir kanıt yok. Hakem maçı iptal ettikten sonra, Haluk Ulusoy ile görüşmemiz oldu. O konulara girmiyorum. Hakem düdüğü çalar çalmaz Mecnun şeref tribününden sahaya yöneldi. Kapıyı zorlayıp sahaya girerek, takımını hemen sahadan çekiyor. Tuhafıma gitmişti. Sayın Kurt, İbrahim, İbrahim Usta, Haluk Ulusoy ile hareket ediyorlardı. Bunlar Nuri Albayrak’ı devirmek için her şeyi yaptılar. Şimdi bu tür iddialar gündeme gelince, o günleri hatırlıyorum. O olayı İbrahim mi organize etti, yoksa seyirci kızarak sahaya mı atladı, bilmiyorum’.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor