Al: istediğimizi elde edemedik

Lig'de sahasında Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, rakipleri karşısında önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi.Al, ligde kalma yolunda önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, "İstediğimizi elde ede

Al: istediğimizi elde edemedik

Lig'de sahasında Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, rakipleri karşısında önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Al, ligde kalma yolunda önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, "İstediğimizi elde edemedik. Çok eksikle oynuyoruz. Kadromda 7 eksik futbolcum bulunuyor. Hatta sakat oldukları halde Yakubi ve Barış Memiş’i kadroya aldım. Yine sakatlıkları bulunduğu halde oynattığım oyuncularım da oldu. Bu sıkıntılarımızla çıktığımız bir maçtı" dedi.

Kahramanmaraşspor karşısında çok iyi oynadıklarını söyleyemeyeceğini ifade eden Al, şunları kaydetti:

"Maçın ilk yarısında ikinci yarıya oranla daha iyiydik. İlk yarıda gol harici 2 pozisyonumuz oldu. İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Bu yarıda skoru koruma yoluna gittik. Kadromda 1994-95 doğumlu oyuncularımın sayısı fazla. Bir anlamda tecrübesizler. Deneyimleri skoru koruma noktasında yeterli olmadı. Maçın son bölümlerinde kalemizde beklemediğimiz bir gol gördük. Sonuçta, sahada bizim için önemli olan 2 puan bıraktık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler