Akyazı'nın adı RTE olsuna taraftardan tepki yağdı...

Haber61/spor servisi - Akyazı Stadyumu’na önerilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesi konusunda Trabzonspor taraftar gruplarından  en muhalif Vira Grubu ironik bir mesaj yayımladı. “ne dediysek hain bunlar dediler” vurgusu yapıldığı mesaj

Akyazı'nın adı RTE olsuna taraftardan tepki yağdı...
Haber61/spor servisi - Akyazı Stadyumu’na önerilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesi konusunda Trabzonspor taraftar gruplarından  en muhalif Vira Grubu ironik bir mesaj yayımladı.
 
“ne dediysek hain bunlar dediler” vurgusu yapıldığı mesajdı ilginç detaylar verdiler.
 
İşte o mesaj;
 
Hain Vira der ki... 
 
"Siyaset futboldan ellerini çek" dedik;
"Hain bunlar" dediler...
 
"Siyaset kulüpten ellerini çek" dedik;
"Hain bunlar" dediler...
 
"Trabzonspor'un hakkını, emeğini RTE önderliğinde el birliğiyle tüm siyasi partiler çalmıştır" dedik;
 
"Hain bunlar" dediler...
 
Platini ile pazarlıklarını, TFF'ye atamalarını, atadıklarının kararlarını, yargıtayın lehimize verdiği kararları eleştirmesini, Rıdvanlı, Uslulu Dolmabahçe buluşmalarını eleştirdik
"Hain bunlar" dediler...
 
"Adalet isteriz, stadyum değil" dedik;
 
"Hain bunlar" dediler...
 
"Trabzonspor'un başkanı siyaset yapmasın, mitinglere gitmesin" dedik;
"Hain bunlar" dediler...
 
"Yıldızlara aldanıp sana yapılan haksızlığı unutma" dedik;
 
"O zaman onların golüne sevinmeyin, hainsiniz" dediler...
 
"Trabzonspor'un hakkını, emeğini çalanların rantında yokuz, takımımızı izlemek için banka müşterisi olma dayatmasını kabul etmiyoruz" dedik;
 
"Hain bunlar" dediler...
 
Siz bizi hain ilan ettikçe onlar daha da ileriye gittiler, daha fazlasını istediler.
Sonunda "Trabzonspor'un yeni stadyumunun bulunduğu alana Rıdvan Dilmen'in deyimiyle "bu süreçte nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren" RTE'nin adını verelim" de dediler.
Yani "haydi hainler" dediler bir kez daha...
 
Biz mi; hainliğe devam edeceğiz hâlâ.
 
Trabzonspor'da her geçen gün daha derin yaralar bırakanlar bizleri hain ilan ededursun biz gücümüz yettikçe karşılarında durmaya devam edeceğiz.
 
Sevdamızı liderlerine şirin gözükme çabalarına alet edenlere hakkımızı helâl etmeyeceğiz. "Kızarlar mı acaba" düşüncesiyle şike anıtını dikmemek için bile binbir takla atanların sözde Trabzonspor sevdasına aldanmayacak, bu kabul edilemez önerilerine boyun eğmeyeceğiz. Hüseyin Avni Aker ismini, Kazım Koyuncu'nun, Dozer Cemil'in, Şenol'un, Kadir'in Trabzonspor'unu, Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular'ın efsane örneği Şamil Ekinci'nin güçlülere boyun eğmeyen Trabzonspor'unu oyuncağınız haline getirmenize izin vermeyeceğiz. Evet, biz hâlâ hainiz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler