Akyazı'dan haber var...

Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde yer alan stadyum inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Beton üretim işinin, 3867 adet fore kazık, temel izolasyon imalatının tamamlandığı stadyum 12 bloktan oluşuyor. Stadyum tahliye yolunun ihalesi sınırı içerisine alınmas

Akyazı'dan haber var...

Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde yer alan stadyum inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Beton üretim işinin, 3867 adet fore kazık, temel izolasyon imalatının tamamlandığı stadyum 12 bloktan oluşuyor. Stadyum tahliye yolunun ihalesi sınırı içerisine alınması ile alakası olur alınırken sıva, fayans ve alçı imalatlarının da yarısı yapıldı.

Tribün zeminleri oluşturan prekast imalatlarının 12 blokun 5’inin alt ve üst bölümleri monte edilirken çatı imalatına da başlatıldı. Stadyum inşaatında sorumlu Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Erol İbrahimağaoğlu, 7 bloğun çatı imalatının tamamlandığını belirtirken  ilerleme konusunda yetkililerden sürekli olarak bilgi aldıklarını söyledi. Karşılaşan sorunlar ile alakalı zaman zaman plan ve proje değişikliğine gidildiğini ifade eden İbrahimağaoğlu, bir yandan örnek locaları hazırladıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor