"Akyazı Trabzonspor için..."

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon'daki Akyazı Projeji ile ilgili olarak,"Akyazı'da 40 bin kişilik stat, antrenman salon ve sahaları, 3 bin kişilik spor salonu var. Akyazı Projesi demek, Trabzonspor'un geleceği açısından mali disiplinini kurtarmas

"Akyazı Trabzonspor için..."

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon'daki Akyazı Projeji ile ilgili olarak,"Akyazı'da 40 bin kişilik stat, antrenman salon ve sahaları, 3 bin kişilik spor salonu var. Akyazı Projesi demek, Trabzonspor'un geleceği açısından mali disiplinini kurtarması demek" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu yapacağı açılış ve temasları kapsamında kente gelen Kılıç açıklamalarda bulundu

Burada Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüşen Kılıç, Akyazı Projesi'nde 24 Kasım Pazar günü temel atma töreninin yapılacağını anımsatarak, projenin Trabzonspor için önemli olduğuna işaret etti.

Trabzonspor'un geçmiş yıllardaki alt yapıyı oluşturması için Akyazı Projesi'nin dönüm noktası olduğunu vurgulayan Kılıç,"Akyazı'da 40 bin kişilik stat, antrenman salon ve sahaları, 3 bin kişilik spor salonu var. Akyazı Projesi demek, Trabzonspor'un geleceği açısından mali disiplinini kurtarması demek. Akyazı Projesi bittiği gün Trabzonspor, mali açıdan bir lig daha yukarı çıkacak. Orada şu ana kadar en zor olan kısım dolgu alanıydı ve çok şükür bitirildi. İnşallah hafta sonu temelini de atarak en kısa sürede bitirilmesi sağlanacak" diye konuştu.

BAKANI KIZDIRAN SORU : KUPAMIZI NEDEN VERMİYORSUNUZ? HABER İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler