"Akyazı bitmeden Avni Aker'i vermeyiz!"

Trabzonspor Tesisler Sorumlusu Yöneticisi Köksal Sadıklar Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.Sadıklar, Avni Aker Stadyumu'nun TOKİ'ye ne zaman teslim edileceği konusunda önemli ifadeler kullandı.Sadıklar; Akyazı tesislerindeki stadyumun dört dör

"Akyazı bitmeden Avni Aker'i vermeyiz!"

Trabzonspor Tesisler Sorumlusu Yöneticisi Köksal Sadıklar Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Sadıklar, Avni Aker Stadyumu'nun TOKİ'ye ne zaman teslim edileceği konusunda önemli ifadeler kullandı.

Sadıklar; Akyazı tesislerindeki stadyumun dört dörlük tamamlanarak bize teslim edilmemesi halijnde Avni Aker Stadyumu'nu TOKİ'ye vermeyeceğiz. Akyazı Stadyumu'ndaki en ufak aksamada dahik bu kararımızda ısrarlı olacağız. Galatasaray bize örnek oldu. TOKİ önce Galatasaray'ın stadını aldı sonra da Seyrantepe tesislerini eksik olarak verdi. Şimdi Galatasaray orada birçok sorunla uğraşıyor. Biz de bu gibi bir sıkıntıya girmemek adına bu kararı aldık. Önce Akyaz Stadyumu tamamı ile bitecek bunun ardından biz Avni Aker'i teslim edeceğiz, aksi takdirde kesinlikle Avni Aker'i vermeyeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler