Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda dolunay 04-05-2015

O4 Mayıs 2015 saat 06 42 tarihinde Akrep burcunun 13 derecesinde olacak olan dolunay, sahip olduğumuz değerler, para güven ve paylaşım konularını öne çıkaracak.

Akrep burcu Zodyak da miraslar, başkalarına ait paralar, borçlar, krediler, finansal yükler, gizli işler ve cinsellikle ilgili konuları temsil eder. Dolunay zamanları yüksek enerjiye sahiptir, hangi burçtaysa o konuyla ilgili tamamlanmamış meseleleri görünür hale getirir ve neler yapmamız konusunda belirleyici olur.04 Mayıs da Akrep burcunun 13 derecesinde olacak olan dolunay Alphecca sabit yıldızıyla kavuşum halinde olup, bu dolunayın şifalandırıcı etki ve enerji içerdiğini vurgulamakta.

Takip eden iki hafta boyunca yarım kalan işlerimizi tamamlamak, yeniden değerlendirmek ve ya detaylandırmak adına işleyen iyi bir süreci göstermekte.

12 Mayıs 2015 mars ikizler burcunda. Huzursuz, tartışmacı ve gereksiz gerginliklere bu iki aylık süre içerisinde dikkat. İkizler, Terazi ve Kovalar girişimlerini gerçekleştirebilirler.

BURÇLARA GÖRE DOLUNAY:

LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ:

KOÇ: Dolunayla birlikte ortak parasal konular,vergi, miras,burs, sigorta işleri, kredi borçlar,alacak ve ödemelerle ilgili konular netlik kazanacak, durumunuzu daha net göreceksiniz ve farklı düzenlemeler getireceksiniz.Bu dolunayın şifalı etkisiyle beraber finansal konularda yeni başlangıçlarda yapabilirsiniz.

BOĞA: Dolunayla birlikte özel ve iş ilişkilerinizde, anlaşmalarda, davalar ve eşinize ait konular netlik kazanacak. Anlaşmalar, ortaklıklar, davalar sonuçlanabilir. Bu dolunayın şifacı enerjisi size kişisel girişimlerinizle de ilgili yeni başlangıçlarda yaptırabilir.

İKİZLER: Dolunayla birlikte iş ilişkileri, günlük işler ve sağlığınız ön plana çıkacak, bu konularla ilgili bir problem içerisindeyseniz akrep burcu dolunayı size iyi gelecek. Şifacı enerjisi olan dolunay psikolojik olarak sizi yenileyecek.

YENGEÇ: Aşk yaşamı, çocuklar, Spor ve hobilerinize dair konular netlik kazanacak. Eğlence ve yatırımlar bu dönemde öne çıkacak. Spor, hobi ve sahne çalışmaları yapıyorsanız ya da bir ekipte etkinseniz bu dolunayla birlikte neler yapmanız gerektiği netlik kazanacak, şifacı enerjisi olan dolunay size yeni projelerle ilgili başlangıçlar yaptırabilir.

ASLAN: Dolunayla birlikte eve ve aileye ait konular netlik kazanacak. Gayrimenkul alım satımlarında girişimlerinizi daha net göreceksiniz.Bu dolunayın şifacı yanı ailenize iyi gelecek. Hedefleriniz iş ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

BAŞAK: Dolunayla birlikte, internet üzerinden yaptığınız işler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konular netleşecek. Bu dolunayın şifacı etkisi size akademik kariyer, iş çevresi ve büyük ticari kuruluşlarıyla ilgili yeni başlangıçlar da yaptırabilir.

TERAZİ: Dolunayla birlikte, bütçeniz, gelir ve harcamalar, finansal konular öne çıkacak. Gelir elde etme, kaynaklarınızı doğru kullanma gibi konular netlik kazanıp görünür hale gelecek. Ortak gelirleri gözden geçirmek için bu dolunay bir fırsat. Bu dolunayın şifacı yanı size miraslar, eş parası ve ortak gelirlerde yeni başlangıçlar yaptırabilir.

AKREP: Kişisel girişimleriniz, Genel sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili yapmış olduğunuz girişimlerdeki gelişmeler daha net gözükecek. İkili ilişkiler, davalar ya da anlaşmalarla ilgili yeni başlangıçlar da yapabilirsiniz.

YAY: Yengeç burcu dolunayı sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Kontrol dışı olaylar, gizli düşmanlar, hapishane, okul, hastaneler ve her türlü kapalı alanla ilgili konular netlik kazanacak, değişimi daha iyi görmenizi sağlayacak ve sizin çözüm üretmenize neden olacak. Bu dolunayın şifacı enerjisi sizin iş ve günlük temponuzda ya da yeni bir sağlık programına dâhil olmanızda başlangıçlar yaptırabilir.

OĞLAK: Aşk yaşamınızda çocuklar veya arkadaşlarınızla ilgili konularda verdiğiniz değerlerle ilgili göz ardı ettiğiniz unsurlar ve projeleriniz bu dolunayla gözükür hale gelecek. Şifacı etkisi olan bu dolunay enerjisi size yeni bir aşk ve yatırımlarla ilgili girişim fırsatları da getirebilir.

KOVA: Dolunayla birlikte hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili gelecek için yaptığınız planlar netlik kazanacak. Kariyerinizle ilgili girişimleriniz bu dolunayla birlikte görünür hale gelecek, Şifacı yönü olan bu dolunay ev ve gayrimenkul konularıyla ilgili size yeni başlangıçlar yaptırabilir.

BALIK: Akademik çalışmalar, yurt dışı işler, hukuksal sorunlar, seyahatler, yayıncılıkla ilgili konular netlik kazanacak, eksiklerinizi göreceksiniz. Şifacı etkisi olan bu dolunay, yazışmalar ve yakın çevrenizle ilgili konularda da yeni başlangıçlar yaptırabilir.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun, doğru kalın, hoşçakalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.