"AKP'nin düşüşünü hiç kimse engelleyemeyecek!"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Edirne’den ilan ediyorum, AKP’nin düşüşünü hiç kimse engelleyemeyecektir. AKP devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan illet 7 gün sonra sona eriyor" dedi.Edirne İstasyon Meydanı’nda partisinin miti

"AKP'nin düşüşünü hiç kimse engelleyemeyecek!"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Edirne’den ilan ediyorum, AKP’nin düşüşünü hiç kimse engelleyemeyecektir. AKP devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan illet 7 gün sonra sona eriyor" dedi.

Edirne İstasyon Meydanı’nda partisinin mitingine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partililerle buluştu. Seçim otobüsüyle miting alanına gelen Bahçeli’yi, miting alanında Edirne’nin yanı sıra Kırklareli ve Tekirdağ’dan gelen milletvekili adayları ve partililer coşkuyla karşıladı.

MHP lideri Bahçeli, Türkiye’nin sorunlarını tek başlarına çözeceklerini belirterek, "AK Parti çiftçiyi yüzüstü bırakmıştır. AK Parti çiftçiye yüz çevirmiştir. Kaçak ve karanlık saraya gelince, trilyonları savuran, ayakkabı kutularına milyon dolarları saklayan soygun şebekesi olunca, ‘gözünüzü toprak doyursun’ diyecek kadar küçülmekte, seviyesizleşmektedir" dedi.

BAHÇELİ, SİVİL DAYANIŞMA PLATFORMU’NU SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

‘Devletin Başına Devlet Gelecek’ sözleriyle sözleri sık sık kesilen MHP lideri Bahçeli, şöyle devam etti:

"Demokrasiden rahatsız olan odaklar, gazete ilanlarıyla havuz medyası kanalıyla sürekli tahrik ve pislik üretmektedir. Bugün bazı yandaş gazetelerde tam sayfa ilanlar çıkmıştır ve bu ilanların Sivil Dayanışma Platformu tarafından verildiği anlaşılmıştır. Görüyorum ki fitnenin, ihanetin, kokuşmuşluğun yuvalandığı bu platform kimin maşası oldu. Kime ve neye hizmet ettiyse bu platform, Türk siyasetine ve demokratik temellere saldırı teşebbüsünde bulunacak kadar alçalmıştır. Muhalefet partili liderlerini isim isim yazıp hakaret etmek nasıl bir namus ve şeref noksanlığıdır? Bu uygulamanın 12 Eylül öncesini andırması, meselenin bir başka hazin yanıdır. Şayet Erdoğan, bu Sivil Dayanışma Platformuyla bağı varsa, sevk ve idare ediyorsa, bilmelidir ki bu bir demokrasi düşmanlığıdır, millete ihanettir. Türkiye karanlık çevrelerin kumpasındadır. Türkiye kirli ellerin de güdümündedir. Diktatörlüğe heves etmiş Erdoğan, demokrasiyi yarmak, hak ve özgürlükleri budamak için paralı askerlerini devreye koymuştur. Erdoğan öylesine korkmaktadır ki her çirkinliğe müracaat ederek, bizimle mücadele edeceğini sanmaktadır. AKP’nin lejyonerleri artık muhalefete tam sayfa hakaret edecek kadar güç kazanmışsa Türkiye’de resmen ara dönem, baskı ve zulüm dönemi yaşıyor demektir. Yeni Türkiye tüccarlarının gerçek ve hastalıklı yüzü tamamen budur. Erdoğan ve Davutoğlu, maşalarını çekmezlerse bunun hesabını asla veremeyeceklerdir."

"AK PARTİ’NİN DÜŞÜŞÜNÜ HİÇ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK"

Bahçeli, hiçbir mihrakın AK Parti’nin akıbetini değiştiremeyeceğini söyleyerek, "Edirne’den ilan ediyorum, AKP’nin düşüşünü hiç kimse engelleyemeyecektir. AKP devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan illet 7 gün sonra sona eriyor. Erdoğan, boşa çırpınmasın, hesap vereceği günler yaklaşıyor. Davutoğlu, boş yere tuzak kurmasın, başını öne eğeceği günler yaklaşıyor. Hiçbir mihrak AKP’nin akibiyetini değiştiremeyecektir" diye konuştu.

"Hakaret ilanları da verseler, iftira da atsalar Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’yi kurtarmak için iktidara yürüyor" diyen Bahçeli, "Mazlumların hakkını savunmak için patlamış volkan gibi coşuyor. Hırsıza, şerefsize, uğursuza karşı bizimle yürü Edirne. 7 gün sonra ya huzur kazanacak ya da zillet hakim olacak. Artık sinsi oyunlar bitmelidir. Artık ihanetin perdesi yırtıp atılmalıdır. Tehdit çok yakındır, tehlike hep köşededir. Sandık başına gittiğiniz tarihi bir tercih yapacaksınız. Şeref, haysiyet için MHP’ye ‘Evet’ diyeceksiniz. Refah için, iş için, aş için MHP’ye ‘Evet’ diyeceksin" ifadelerini kaydetti.

AK Parti’li, CHP’li ve kararsız seçmene seslenerek kendilerine oy vermesini isteyen MHP lideri Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"AKP’ye destek veren kardeşim, millet için, CHP’ye oy veren kardeşim bu defa da bizimle yürü. Kararsız kardeşim bu defa da bizimle yürü kardeşim. Çiftçilerin belinin büken mazotu 1.75 liraya düşüreceğiz. Asgari ücreti bin 400 liraya çıkaracağız. Köy ve mahalle muhtar maaşlarını en az asgari ücret seviyelerine çıkaracağız. Şoför esnafımızın aldığı yeni araçlarda 10 yıl kullanmak şartıyla KDV ve ÖTV almayacağız. İşsiz kardeşlerimize üreten ekonomi programlarıyla yeni iş sahaları sağlayacağız. Sosyal yardım ve desteklerden vatandaşlarımız mahrum bırakılmayacak. Şehit yakınlarımızın tamamına iş sağlayacağız. Evi olmayan muhtaç ailelerimize ev sağlayacağız yada 250 lira kira desteği sağlayacağız. Atanamayan öğretmen çilesine son vereceğiz. Bölücülüğü ve terörü kökünden kazıyacağız."

MHP lideri Bahçeli, partisinin Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki mitingine katılmak için kara yolu ile Edirne’den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler