AKP iki kere kupamızı elimizden aldı!

Kıran, “AKP’li Metiner’in ‘Cumhurbaşkanı’mız olmasaydı Fenerbahçe şikeden dolayı şimdi kümeye düşmüştü’ sözleri bilinen gerçeğin itirafı olmuştur” dedi.MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in şik

AKP iki kere kupamızı elimizden aldı!

Kıran, “AKP’li Metiner’in ‘Cumhurbaşkanı’mız olmasaydı Fenerbahçe şikeden dolayı şimdi kümeye düşmüştü’ sözleri bilinen gerçeğin itirafı olmuştur” dedi.

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in şike sürecinde Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe’yi koruduğuna dair yaptığı itiraflar ve “Fenerbahçe taraftarlarının bize borcu var. Sayın Cumhurbaşkanı’mız olmasaydı Fenerbahçe şikeden dolayı şimdi kümeye düşmüştü” sözleri hakkında açıklamalarda bulundu.

MHP’li Kıran, Trabzonspor’un çalınan kupasının hesabını soracağını belirterek, “Bu açıklamalar bilinen gerçeğin itirafı olmuştur” dedi.

Kıran’ın açıklamaları şu şekilde:

“Trabzonspor’umuzun çalınan kupasının hesabını soracağız! Trabzon halkı gerçeğin ne olduğu arık gördü. Kupanın kimler tarafından gasp edildiğini herkes biliyor. Trabzon halkı bu aşamada artık buna sessiz kalmaz, kalamaz. En son AKP’li Mehmet Metiner’in söylediği, Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmasaydı Fenerbahçe küme düşmüştü. Fener taraftarının bize borcu var açıklamaları bilinen gerçeğin itirafı olmuştur.

HERKES KAFASINI KUMDAN ÇIKARSIN

Ben şimdi buradan Trabzonspor kardeşlerime soruyorum daha ne demeleri lazım. Lütfen herkes kafasını kumdan çıkarsın. AKP iktidarında Trabzonspor’dan başka hiçbir sosyal yaşandığı kalmayan Trabzon şehri kültür, sanat ve etkinlik noktasında sıfıra indi.

AKP İKİ KERE KUPAMIZI ELİMİZDEN ALDI!

 

Tek moral kaynağı Trabzonspor olan Trabzon’un, AKP döneminde iki kere kupası elinden alınmıştır. Özellikle 2010-2011 sezonunda olanlar tüm dünyanın gözü önünde cereyan etmiştir. Akılla mantıkla izah edilemeyecek şeyler maalesef yaşanmış, mahkemenin Yargıtay’ın ‘evet şike vardır’ demesine rağmen adaletin uygulanması engellenmiştir.

DUR DEME ZAMANI GELDİ!

Akılla mantıkla izah edilemeyecek olaylar maalesef yaşanmıştır. Mahkemelerin şike vardır kararına rağmen, yargıtayın bunu onaylamasına rağmen adalet uygulanamamıştır. Bunun sebebi de AKP iktidarıdır. Bunun yanında ekmek çalan çocuklar dahi çok ağır cezalara çarptırılırken tüm dünyanın gözü önünde kupa çalınırken mahkemelere ve adalete rağmen buna duyarsız kalınmıştır. Artık bu adaletsizliğe bir dur deme zamanı geldi ve geçiyor. UEFA ve CAS dahil herkesin şike var deyip Fenerbahçe’ye ceza vermişken bunları görmezden gelen iradeyi anlayamıyorum.

O KUPANIN HESABINI SORACAĞIM!

Kupamızın göz göre göre gasp edilmesinin baş sorumlusu Fenerbahçeli Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnşallah vekil olursam bu adaletsizliğe karşı savaşacağım ve o kupanın hesabını soracağım. Ne yaparlarsa yapsınlar o kupayı Trabzon’a getireceğim. Bu benim bütün Trabzonsporlulara sözüm olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler