Akhisar'ın Trabzonspor planı!

Akhisar Belediyespor, deplasmanda 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elediği Trabzonspor'u pazar günü evinde oynayacağı lig maçında da yenip ikide iki yapmak istiyor.   Trabzon'daki karşılaşmada savunma ağırlıklı bir futbol sergileyen yeşil siya

Akhisar'ın Trabzonspor planı!
Akhisar Belediyespor, deplasmanda 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elediği Trabzonspor'u pazar günü evinde oynayacağı lig maçında da yenip ikide iki yapmak istiyor.
 
Trabzon'daki karşılaşmada savunma ağırlıklı bir futbol sergileyen yeşil siyahlı ekibin, Manisa'daki randevuda değişik bir dizilişle sahada yer alacağı ve hücum ağırlıklı bir taktikte sonucu gitmeye çalışacağı belirtildi.
 
Ayağına sehpa düştüğü için ilk maçta forma giyemeyen Rodallega'yı pazar günü hücum silahı olarak kullanmaya hazırlanan Cihat Arslan, antrenmanda kanat oyuncularından daha fazla ileri çıkmalarını isterken, forveti özel olarak çalıştırdı. Sakatlıkları devam eden Grbic, Sami ve Mervan'ın katılmadığı idmanda futbsolcularını sık sık uyaran genç teknik adam, "Bu maçta hata istemiyorum" diye konuştu. Bu arada yönetim bilet fiyatlarını kale arkası 20, maraton 21, kapalı alt 25, VIP 30 TL olarak açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor