Akhisar Trabzon'a iddialı gelecek!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürüyor. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ön libero ve stoper olmak üzere iki oyuncu ile görüştüklerini ifad

Akhisar Trabzon'a iddialı gelecek!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürüyor. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ön libero ve stoper olmak üzere iki oyuncu ile görüştüklerini ifade ederek, bu konuda isim veremeyeceklerini dile getirdi.

2 haftada 4 puan topladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ilk milli maç arasına kadar 5 ile 7 puan hedeflediklerini kaydetti. Takımın geçiş döneminde kazandığı 4 puanın büyük önemli olduğunu belirten Arslan, taraftara da seslenerek stadyum olmadığı için takıma küsmemeleri gerektiğin ifade etti.

"TRABZON'DAN BAŞIMIZ DİK DÖNERİZ"

Trabzonspor'un çok önemli bir takım olduğunu vurgulayan Arslan, "Önemli oyuncular aldılar. Ama bizim amacımız da teknik direktör olarak her zaman galibiyeti nasıl alırız, onun üzerinde düşünebilmektir. Bizim de ilk planımız Trabzonspor'u yenebilmektir. Tabii ki biz de galibiyet istiyoruz. Bu da olmayacak bir şey değil. Ama rakibin de gücüne, kalitesine sonuna kadar saygı duyuyoruz. Onların da önemli bir gücü var, onu da kabul ediyorum. Çünkü rakibin de gücünü kabul edebilmek aslında gerçekçiliktir. Bizler zevkli bir mücadeleye hazırlanıyoruz. Bizim takımımız da doğru oynarsa yine o beraber oyunu sergileyebilirse oradan başımız dik döneriz, Allah'ın izniyle" dedi.

Öte yandan 30 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da Trabzon Avni Aker Stadyumunda yapılacak karşılaşmayı geçen hafta Beşiktaş - Trabzonspor maçının 5. hakemi olan Alper Ulusoy yönetirken, yardımcılarını ise Adil Sinem, Mehmet Cem Hanoğlu, Bülent Gökçü'nün yapacağı bildirildi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLAR

Spor Toto Süper Lig'e tarihinde ilk kez 2012-2013 sezonunda başlayan Akhisar Belediyespor, bugüne kadar Trabzonspor ile 6 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-siyahlılar rakibi karşısında 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken, 1 karşılaşma da berabere son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor