Akdoğan, Kobani ile ilgili açıklama

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, twitter hesabından Kobani'de yaşananlara ilişkin açıklama yaptı. Akdoğan, Kobani'ye IŞİD saldırısı ile çözüm sürecinin ilişkilendirilmesini eleştirdi. Akdoğan şunları kaydetti: "Kobani konusunda Türkiye’nin hiçbir şey y

Akdoğan, Kobani ile ilgili açıklama
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, twitter hesabından Kobani'de yaşananlara ilişkin açıklama yaptı. Akdoğan, Kobani'ye IŞİD saldırısı ile çözüm sürecinin ilişkilendirilmesini eleştirdi. Akdoğan şunları kaydetti:
 
"Kobani konusunda Türkiye’nin hiçbir şey yapmadığı büyük bir yalandır. Türkiye insani zeminde yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışmaktadır. Türkiye Kobani’nin düşmesinden ve sınırında IŞİD gibi bir terör örgütünün bulunmasından kesinlikle memnuniyet duymaz. Halkı sokağa dökmeye yönelik çağrılar sorumsuz siyaset anlayışının tezahürüdür,Türkiye’nin iyi niyetli çabalarına karşı büyük haksızlıktır. Halkımızın huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü şiddet eylemi ve Vandalizme karşı kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği çok iyi bilinmelidir. Türkiye dışında yaşanan ve bizim doğrudan müdahil olmadığımız olayları bahane ederek çözüm sürecinde kırılganlık üretmek sorumsuzluktur."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset