Akçay'ın gözü Trabzonsporlu'da!

Trabzonspor'da sözleşmesi biten Mustafa Yumlu'ya Süper Lig'den talipler çıkmaya devam ediyor. Tecrübeli stoperi en ciddi isteyen ekiplerin başında ise Mustafa Akçay'ın çalıştırdığı Osmanlıspor olduğu öğrenildi.    Tecrübeli oyuncuyu özellikle altyapıdan t

Akçay'ın gözü Trabzonsporlu'da!
Trabzonspor'da sözleşmesi biten Mustafa Yumlu'ya Süper Lig'den talipler çıkmaya devam ediyor. Tecrübeli stoperi en ciddi isteyen ekiplerin başında ise Mustafa Akçay'ın çalıştırdığı Osmanlıspor olduğu öğrenildi.

 Tecrübeli oyuncuyu özellikle altyapıdan teknik direktörü olan Mustafa Reşit Akçay’ın da çok istediğinin altı çiziliyor. Geride bıraktığımız sezon Süper Ligde çok başarılı performans sergileyen ancak savunma hattında sıkıntı yaşayan Osmanlıspor’da, Uğur Demirok’un da Trabzonspor’a geri dönmesiyle birlikte stoperde sorun yaşayan Akçay, bunu Mustafa Yumlu ile çözmek istediği kaydedildi. Ancak bu noktada özellikle teknik direktör Ersun Yanal’ın tavrı belirleyici olacak.

İMZA ATTIRILMAZSA OSMANLI’YA GİDECEK

Bursaspor, Çaykur Rizespor başka olmak üzere başka kulüplerin de talip olduğu Mustafa Yumlu için Bordo-Mavili kulübün tavrını bekleyen Mustafa Reşit Akçay, gelişmelere göre hareket edecek. Mustafa Yumlu’nun da, bordo mavililerler sözleşme yapmaması halinde eski teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın çalıştırdığı Osmanlıspor’a çok sıcak baktığının da altı çizildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor