Akçay'dan ilk açıklama!

Trabzonspor'dan bugün istiafa eden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay kısa bir açıklamada bulundu.Resmi internet sitesinden Akçay'ın yaptığı açıklama şu şekilde: "Trabzonspor kulübü teknik direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev süresi için

Akçay'dan ilk açıklama!

Trabzonspor'dan bugün istiafa eden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay kısa bir açıklamada bulundu.

Resmi internet sitesinden Akçay'ın yaptığı açıklama şu şekilde: 

"Trabzonspor kulübü teknik direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev süresi içinde bana destek veren ve güvenen herkese teşekkür ederim.

Özellikle ulusal ve yerel basından koşulsuz güven duyan tüm medya mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum.

Futbolcu arkadaşlarıma, kaptan Onur, Olcan ve Mustafa’nın şahsında teşekkür ediyorum. Onların karakterleri geleceğin daha iyi olmasına katkı yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum.

İş arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve teknik kadrodaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Sadakat ve tutku ile yararlı olmaya çalıştığım bu görevimden oluşan gereklilikler nedeniyle üzülerek ayrılıyorum. Bundan sonra Sayın Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve camiamıza sonsuz başarılar diliyorum. Allah tüm Trabzonsporluların ve insanlarımızın yardımcısı olsun.

Saygılarımla."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler