Akçay: Çok özel bir insanı kaybettik!

Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzonspor eski As Başkanı iş adamı Kenan İskender'in hayatını kaybetmesi sonrasında Trabzonspor eski teknik Direktörü Mustafa Akçay Bağsağlığı mesajı yayımladı. Akça

Akçay: Çok özel bir insanı kaybettik!

Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzonspor eski As Başkanı iş adamı Kenan İskender'in hayatını kaybetmesi sonrasında Trabzonspor eski teknik Direktörü Mustafa Akçay Bağsağlığı mesajı yayımladı.

Akçay, Trabzon futbolunun büyük bir değerini kaybettiğini belirterek, "bu isimler Trabzonspor'un içine takılmış güvenlik sistemleriydi, tehlike anında alarm verirlerdi. Bizler ve Taraftarlar bu gibi değerlerin kıymetini iyi bilmeliyiz. Yarın cenazemiz var. Trabzonspor taraftarı Kenan İskender'i çok özel bir şekilde uğurlamalı. Trabzon ve Trabzonspor çok özel bir insanı kaybetti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam