Akçaabat'ta hedef şampiyonluk!

Trabzon'u önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig'de temsil edecek olan Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü'nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kendi tesislerinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, oyuncularının

Akçaabat'ta hedef şampiyonluk!

Trabzon'u önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig'de temsil edecek olan Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü'nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kendi tesislerinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, oyuncularının çalışma temposundan oldukça memnun  olduklarını söyledi. Çalışmaların büyük bir titizlik içersinde devam ettiğini ifade eden Alemdaroğlu, " Sebat Proje ismindende anlaşıldığı gibi büyük projeler peşinde. Bu yolda yaptığımız çalışmalarla gücümüze güç katıyoruz." dedi.

Kadrolarına yeni katılan isimlerden son derece memnun olduklarını belirten genç teknik adam, " Zaten iskelet bir kadromuz vardı. Eski oyuncularımızla birlikte aramıza yeni katılan isimlerin uyum sorununu kısa sürede aşmaları, tam bir aile ortamına bürünmemiz, birbirine kenetlenen oyuncularımızın son derece istekli çalışmaları ve kadro kalitemiz, önümüzdeki sezon için bize umut veriyor. Çalışma tempomuzu her geçen gün artırıp lige dinç bir şekilde çıkmayı hedefliyoruz. Şu ana kadarki gelişmelerin tamamından memnunum"diye konuştu.

Kamp sürecin de takımdaki eksik mevkilerle ilgili yeni bir rapor da hazırlayacağının altını çizen başarılı çalıştırıcı, " Şu anda birlikte çalıştığımız oyunculara güveniyorum. Ancak ihtiyaç olursa yeni takviyeler yapabiliriz. Zaten listemizde bazı isimlerde var, bu transferlerin de gerçekleşmesi halinde her anlamda sorunsuz bir şekilde lige gireriz" ifadelerini kullandı. Alemdaroğlu , son derece iyi bir ortamda hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek , yönetimin fedakarlıklarının karşılığını vermek için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi, "Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler