Akçaabat'a paşa geldi?

1.ORDU Komutanlığına getirilen hemşerimiz Org. Salih Zeki Çolak, görevi öncesinde baba ocağı Akçaabat’a gelerek ailesiyle görüştü. Akçaabat’ta kısa bir süre kalan ve Akçaabat Muhtarlar Derneği tarafından bir çay içecek kadar zaman ayırabilen Org. Salih Ze

Akçaabat'a paşa geldi?
1.ORDU Komutanlığına getirilen hemşerimiz Org. Salih Zeki Çolak, görevi öncesinde baba ocağı Akçaabat’a gelerek ailesiyle görüştü.
 
Akçaabat’ta kısa bir süre kalan ve Akçaabat Muhtarlar Derneği tarafından bir çay içecek kadar zaman ayırabilen Org. Salih Zeki Çolak, muhtarlar ile sohbet etme imkanı buldu.  Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, “Paşamızın Akçaabat’ta olduğu haberini alır almaz arkadaşlara haber vererek ziyaret etmek istedik. Çok kısıtlı zamanı olmasına rağmen bizimler bir çay içme fırsatı verdi. Akçaabat adına çok mutlu olduk ve kendisine başarı dileklerinde bulunduk. Akçaabatlı muhtarlar olarak ilk fırsatta Ankara’ya giderek kendisini ziyaret edeceğiz” dedi.
 
Akçaabatlı olarak bir makama gelen herkesi ellerinden geldiği kadar onure etmeye çalıştıklarını ifade eden Gedikli, Org.Salih Zeki Çolak’ın 1.Ordu Komutanı olmasında büyük gurur duyduklarını belirtti.
 
Org.Salih Zeki Çolak, ilerleyen günlerde tüm kamu kurumlarına bir ziyarette bulunacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel