Akçaabat'a özel hareketli operasyon

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yol kontrolü yapan polis ekiplerine  kuru sıkı marka silah ile karşılık vererek kayıplara karışan İ.T, saklanmış olduğu evinde gizlenirken ele geçirildi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Geçtiği

Akçaabat'a özel hareketli operasyon

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yol kontrolü yapan polis ekiplerine  kuru sıkı marka silah ile karşılık vererek kayıplara karışan İ.T, saklanmış olduğu evinde gizlenirken ele geçirildi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Geçtiğimiz haftanın son mesai günü Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ilçenin girişinde yol kontrolü yapıyordu.

Durumundan şüphelendikleri aracı durdurmak isteyen KOM ekiplerinden kaçan aracın arka kısmından silah çıkararak polislere ateş etti. İ.T’nin polislere kurusıkı tabanca ile ateş etmesinin ardından olay yerinden kaçmayı başardı. İ.T’nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Kısa süren çalışmalar sonrasında İ.T’nin Akçaabat ilçesinde bulunan bir evde gizlendiği tespit edildi.

Şahsın polislere silah ile karşılık vere bilme ihtimali üzerine Polis Özel Harekat dan yardım istendi. İ.T’nin saklamış olduğu eve giren Özel Hareket Polisler, İ.T’yi kapının arkasına gizlenmiş vaziyette buldu. İ.T’nin bir çok suçtan aranması olduğu öğrenilirken gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Buradaki işlemlerinin ardından şahısın savcılığa çıkarılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber