Akçaabat hala gülüyor çünkü oradan gugulumdakiler geçti

Haber61 - Haber Servisi - Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Akçaabat Belediyesi 5. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Tamer Küçük’ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyunlarıyla katıldılar. Mizah Sanatı D

Akçaabat hala gülüyor çünkü oradan gugulumdakiler geçti
Haber61 - Haber Servisi - Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Akçaabat Belediyesi 5. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Tamer Küçük’ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyunlarıyla katıldılar. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu; Tiyatro günlerinin kapanışında oynadığı final oyunu ile salonu gülmekten kırıp geçirirken, zaman zaman duyguya boğan akışıyla büyük beğeni topladı. 
 
Salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler arasında Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Selçuk, Akçaabatlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Köse, İlçe Baro temsilcisi Ali Bozali, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Daire Amirleri, Trabzon’daki bazı tiyatro yönetmenleri yer aldı.
 
Gugulumdakiler Tiyatrosunun son üç sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla ciddi bir mizah olgusu yaratırken hem düşündüren, hem de güldüren oyun konsepti ile Akçaabatlı tiyatro severlerden de büyük ilgi gördü. Bölge insanının sosyal yaşantısı üzerine kurgulanan ve gündelik diyalogların oyun içerisine fıkra tadında serpiştirildiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyunlarıyla Gugulumdakiler Tiyatrosu bu sezon da mizahın güldüren ve düşündüren yüzünü göstermeye devam ediyor.
 
Oyun sonunda Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş ve İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Selçuk Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu adına genel sanat yönetmeni Adnan Taç’a plaket takdim ettiler. Oyuncu ve teknik ekibe ise katılım belgeleri verildi.
 
Oyun tarihleri kesinleşen büyük salonlar şöyle; Trabzon Devlet Tiyatrosu (25 Mart, 31 Mart, 08 Nisan, 22 Nisan 2015) KTÜ.Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi (25 Nisan 2015) Oyunlar için irtibat noktaları; Trabzon Sanatevi, Derya Kitabevi, Ra Kitabevi, Kalender Kafe&Restoran.
 
sukru-ucuncu-006.jpg
 
sukru-ucuncu-007.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler