Akçaabat Emniyet müdürünün zor anları

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bir süreden beri 18 uygulaması ile istimlâk edilmeye çalışan mahalleli yolu kapatınca zabıta ekipleri açmak istedi.

Haber61.net – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bir süreden beri 18 uygulaması ile istimlâk edilmeye çalışan mahalleli yolu kapatınca zabıta ekipleri açmak istedi. İlçenin Yenimahalle mevkiinde uygulanmak istenen 18. Madde istimlak uygulamasına tepki gösteren mahalle sakinleri lastikler ile yolu kapattı.

Bir süre sonra Belediye zabıta ekipleri olay yerine dozer ile gelerek yolu açmak istedi. Vatandaşlar tarafından tepki gösterilince olay yerine İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinlerini sakinleştirmek isteyen Akçaabat İlçe emniyet Müdürü mahalle sakinleri dakikalarca dil dökerek ikna etmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel