AK Partili başkan intihar etti

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, AK Parti Torbalı Gençlik Kolları Başkanı Aydın Soğukçeşme, henüz belirlenemeyen bir nedenle şakağına dayadığı ruhsatlı tabancayla yaşamına son verdi.Soğukçeşme'nin intihardan hemen önce eşini arayıp helallik istediği öğrenildi

AK Partili başkan intihar etti

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, AK Parti Torbalı Gençlik Kolları Başkanı Aydın Soğukçeşme, henüz belirlenemeyen bir nedenle şakağına dayadığı ruhsatlı tabancayla yaşamına son verdi.

Soğukçeşme'nin intihardan hemen önce eşini arayıp helallik istediği öğrenildi.

Bir grup arkadaşıyla ilçedeki bir mekanda oturup sohbet eden evli ve bir çocuk babası 28 yaşındaki Aydın Soğukçeşme, gece sonunda Ertuğrul Mahallesi 3002 Sokak'taki kendisine ait Özel Soğukçeşme Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gitti. Ofisine geçen Soğukçeşme, henüz bilinmeyen bir nedenle şakağına dayadığı tabancanın tetiğini çekti. Saat 02.00'de işyerinden duyulan silah sesi üzerine olay, polise bildirildi. İhbar üzerine işyerine gelen polisin yaptığı kontrolde, başı kanlar içinde bulunan Soğukçeşme'nin olay yerinde öldüğü belirlendi.

SON KEZ EŞİNİ ARADI

Güvenlik kamerası görüntülerinde Soğukçeşme'nin intihar ettiğinin görüldüğü belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Soğukçeşme'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Herhangi bir not bırakmadığı belirtilen Aydın Soğukçeşme'nin intihardan önce eşini son kez arayıp helallik istediği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÜZÜNTÜ YARATTI

İlçede üzüntüye neden olan ölümle ilgili AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, "Aydın kardeşimizin ölümü teşkilatımızı derinden sarsmıştır. Sebebini henüz bilmiyorum. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler