AK Parti’de Üyeler Delegelerini Belirleyecek!

AK Parti'nin 2015 yılında gerçekleştireceği büyük kongre öncesinde Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde yapılacak olan Mahalle Delegeleri Seçim süreci başlıyor.Delege seçimlerinde Ak Parti’ye kayıtlı yaklaşık 105 bin üye 400 kişilik delege listesini belirlem

AK Parti’de Üyeler Delegelerini Belirleyecek!

AK Parti'nin 2015 yılında gerçekleştireceği büyük kongre öncesinde Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde yapılacak olan Mahalle Delegeleri Seçim süreci başlıyor.

Delege seçimlerinde Ak Parti’ye kayıtlı yaklaşık 105 bin üye 400 kişilik delege listesini belirlemek için sandığa gidecek.

AK Parti Tanıtım Medya’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihan Bıyıkoğlu, Trabzon’da delege seçimlerinin 25 Ekim Cumartesi günü başlayıp 26 Ekim Pazar günü sona ereceğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Bıyıkoğlu şunları söyledi:

"Ortahisar(85), Maçka(62), Akçaabat(73), Yomra(24), Arsin(35), Araklı(50), Sürmene(37), Of(68), Vakfıkebir(44), Çarşıbaşı(23), Beşikdüzü(34) ilçelerinde 25 Ekim Cumartesi günü saat 10:00 ila 12:00 arası Köprübaşı(8), Çaykara(32), Dernekpazarı(14), Hayrat(32), Şalpazarı(30), Tonya(21) ve Düzköy(16) ilçelerinde 26 Ekim Pazar günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek delege seçimleri çoğunluk sağlanamaması halinde aynı günlerde saat: 14:00 ila 16:00 arasında yapılacak.

Trabzon’da yaklaşık 105 bin üyemiz var. Bu üyelerimiz ilçelerinde AK Parti üyeleri seçilecek 400 delege için oy kullanacak. Detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz ilçe başkanlıklarımızdan bir sorunla karşılaşmaları halinde il başkanlığımızdan detaylı bilgi alabilirler. Üyelerimizin seçimlere katılımının her zamanki gibi oldukça yüksek olacağını düşünüyoruz. 

Türkiye'nin en büyük üye sayısına sahip olan AK Parti'nin her seçiminin demokrasi şenliğine sahne oluyor. Bu seçimlerde aynı şekilde gerçekleştirilecek. Her bir üyemizin kararı bizler için çok önemlidir.  Üyelerimiz hafta sonu sandık başına giderek demokratik haklarını kullanarak partimize ve dolayısıyla ülkemizin geleceğine yöne vereceklerdir. Bizler partimizi daha yukarılara taşımak 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma noktasında var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Delege seçimleri ile birlikte ilçe kongrelerimiz de büyük bir uyum içerisinde gerçekleşecek ve demokrasi şölenini hep birlikte yaşayacağız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset