AK Parti Trabzon adaylarının karnesi

Haber61 – Seçime Doğru - Trabzon’da seçim çalışmaları sona erdi. Sahada en nizami çalışan parti AK Parti oldu. Diğer partilerde olduğu gibi AK Parti’de listesinde değişiklik pek yapmadan seçime gitti. Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Ad

AK Parti Trabzon adaylarının karnesi

Haber61 – Seçime Doğru - Trabzon’da seçim çalışmaları sona erdi.

Sahada en nizami çalışan parti AK Parti oldu. Diğer partilerde olduğu gibi AK Parti’de listesinde değişiklik pek yapmadan seçime gitti. Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Ergin Aydın’dan oluşan liste kapı kapı mahalle mahalle dolaştı.

1 Kasım erken seçimlerde sonuç nasıl çıkacak yarın saat 20.00’da sandıklar acılınca anlaşılacak. Fakat AK Parti adaylarında seçmen karnesi nasıl oldu diye bakıldığı zaman hangi isimler daha çok öne çıktığı ise merak ediliyordu. AK Parti’de en fazla seçmenin memnun kaldığı isimlerin başında Süleyman Soylu geliyor.

Soylu, AK Partili teşkilatlara güven verdi. Trabzon’da ve hızlı bir şekilde başladığı seçimlerde hiç durmadan devam etti. 7 Haziran seçimleri öncesi heyecanla çalışan Soylu bu hızını daha da artırdı. Bu çalışmaları da kendi seçmenleri tarafından takdir ile karşılandı. AK Parti’de seçmenden, Soylu’dan sonra en fazla ilgiyi alan kişi beşinci sıra adayı Salih Cora oldu.

Cora’nın karnesinde en dikkat çeken ayrıntı ise birinci sıra adayı gibi çalışması oldu. 7 Haziran seçimlerinde altıncı sıra adayı olan Cora, bu seçimde bir üst sıraya çıktı ama yine hiç sıra gözetmeden seçim çalışmalarına devam etti. Seçmen Cora’dan çok şey beklerken bir çok gittiği yerde “Milletvekili olmasan da sana il başkanlığı yakışır.” söylemleri ile karşılandığı kulislere yansıdı.

AK Parti’nin yarın seçimlerden sonra nasıl bir yol izleyeceği ise en çok merak edilen durum.

mhpp-001.jpgmhp-005.jpg

                             hdp-001.jpg

Değerli Okurlar yarın önce Trabzon ve Karadeniz bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’nin seçim sonuçlarını Haber61’den takip edebilirisiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset